UITGELICHT

ACTUEEL

  • voorjaarsaanbod

    voorjaar_980_445.jpg
    Het is volop voorjaar. Dat is ook te zien aan ons wisselende woningaanbod! Veel woningen zijn de afgelopen tijd van eigenaar gewisseld. Nieuwe woningen zijn...

Verzekeringen

Het dagelijkse leven staat bol van financiële risico’s. Wat zijn de gevolgen van een aanrijding? Vaak blijft het bij een flinke deuk, maar wat als u arbeidsongeschikt raakt? Bij Otten & Flim Verzekeringen kunt u terecht voor uw complete verzekeringspakket. Het aanbod in verzekeringsland is enorm, maar welke verzekeraar past bij u? Welke verzekeraar laat u in geval van schade niet alles zelf doen, maar staat voor u klaar als u dat nodig heeft?

Zorgvuldig geselecteerd

Zorgvuldig geselecteerd

Wij selecteren verzekeraars niet alleen op de premie, maar ook op betrouwbaarheid en op snelheid van schadeafhandeling. Want in geval van schade is goede hulpverlening erg belangrijk. Dan pas waardeert u uw verzekering en de adviseur van Otten & Flim die voor u klaarstaat; een luisterend oor heeft, of samen met u het schadeformulier invult.

Welke risico's wilt u verzekeren? Wenst u alle risico's af te dekken, of kunt u bepaalde financiele gevolgen prima zelf dragen? Wij denken graag met u mee en behoeden u voor valkuilen. Heeft u uw verzekeringen elders gesloten, maar bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact op.