UITGELICHT

 • Meerkoet 19, RIJSSEN

  vraagprijs: € 249.500,00 k.k.
  Op prima te bereiken locatie in woonwijk ‘Veeneslagen’ staat deze royale en g...
  Bekijken

ACTUEEL

 • Winnaar geldwervelmachine

  ballon.jpg
  Tweeduizend driehonderdtachtig gulden. Dat was de inhoud van de RegioBank geldwervelmachine op Winterfair 'de Borkeld'. Heel goed, Gert Meuleman. Je hebt het bedrag...

NIEUWSBRIEF

Ontvang gratis de Otten & Flim Nieuwsbrief.

Otten & Flim Verzekeringen

Het dagelijkse leven staat bol van risico’s. Wat zijn de gevolgen van een aanrijding? Vaak blijft het bij een flinke deuk, maar wat als u arbeidsongeschikt raakt? Uw zakelijke en particuliere risico's zijn onze zorg. En in geval van schade neemt u contact op met José de Vries, of Wieger Otten van Otten & Flim. Zij staan persoonlijk voor u klaar en begeleiden u bij de schademelding en het invullen van de formulieren. Zij behartigen uw belangen bij de verzekeraar en zorgen ervoor dat u snel schadeloos gesteld wordt.
José de Vries en Wieger Otten vormen het team Otten & Flim Verzekeringen:

De financiele gevolgen na een gebeurtenis kunnen enorm zijn. De verzekeringsspecialisten van Otten & Flim brengen uw risico's daarom graag in kaart. Welke risico's zijn te beperken door goede preventie? En welke risico's zijn af te dekken met een passende verzekering? Welke verzekeraar past bij u en sluit aan op uw wensen? Otten & Flim adviseert u graag bij het maken van uw keuze. Daarbij kijken wij verder dan alleen de verzekeringspremie. Een inhoudelijk polisvergelijk en de ervaringen die wij met de diverse verzekeraars hebben, bepalen mede ons advies. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact op.