Advies? 0548 - 544 333
Een huis kopen

We kunnen ons nog nauwelijks voorstellen dat we het ooit zonder Facebook moesten stellen. Facebook heeft invloed; ook op mijn werkzaamheden als makelaar bij Otten & Flim. ‘Huis te koop. Vandaag op Facebook, morgen op Funda!’ Hoe vaak zie je het niet voorbij komen? Via deze blog wil ik al onze volgers iets duidelijk maken. Lees je mee?

Facebook is voor makelaars in Rijssen een populair medium om aan te kondigen dat er nieuwe huizen aan het assortiment worden toegevoegd. Facebook als pré-sale. Een voorverkoop, voordat de huizen of appartementen officieel te koop staan. Althans, zo lijkt het. In werkelijkheid is het werven van kandidaten dan al volop begonnen.

Stel: je ziet ’s avonds - via een gedeelde link op Facebook - het huis van je dromen. Dit huis wil je kopen! Na snel overleg neem je contact op met de makelaar. Maar helaas: je bent te laat. Er loopt al een onderhandeling en het huis wordt verkocht aan een ander.

wie het eerst komt...

Als makelaars bij Otten & Flim stellen we onszelf vaak de vraag hoe we zelf behandeld zouden willen worden. Het huis van je dromen missen, omdat je een drukke werkdag had en geen tijd voor Facebook? Dat is toch wel erg spijtig.

Een streepje voor
Otten & Flim gaat er meer dan ooit op toezien dat iedereen een gelijke kans heeft om in aanmerking te komen voor een bezichtiging. Hoe? Heel eenvoudig. We hebben de mogelijkheid om je in te schrijven als woningzoeker flink verbeterd. Op onze website voer je je wensen in en vervolgens ontvang je updates per e-mail. Je bent vanaf dat moment zoeker met een streepje voor.

Vandaag op Facebook? Prima, maar niet voordat onze ingeschreven zoekers de vorige dag een e-mail hebben gehad. Een e-mail ontvangt iedereen op hetzelfde moment. Wel zo eerlijk. Tuurlijk, hoe vaak je je mail checkt is nog steeds een factor die meespeelt. Je eigen agenda ook. Maar door onze werkwijze ben je in ieder geval niet meer afhankelijk van Facebook.

Beste Facebookvrienden: we proberen wekelijks iets leuks of leerzaams te posten. Filmpjes, virtuele bezichtigingen: we zijn altijd in voor spraakmakend nieuws. Leuk dat jullie spontaan onze pagina volgen! Maar wil je echt als eerste op de hoogte zijn van ontwikkelingen in ons aanbod van Rijssen en omstreken? Meld je dan aan via de onderstaande button!