Advies? 0548 - 544 333
Een nieuwe aanstelling

Otten & Flim heeft aanstellingen bij tal van geldverstrekkers. Dat schrijf ik eigenlijk altijd in mijn blogs. Dát is namelijk wat ons onderscheidt; dat is werkelijk, onafhankelijk advies.

Niet alleen RegioBank!

We horen soms dat mensen ons alleen als RegioBank kennen. Otten & Flim zou daarom enkel RegioBank adviseren. Niets is minder waar. Natuurlijk vinden wij RegioBank een mooie club. Soms past het RegioBank productaanbod bij de wensen van onze relaties, maar soms ook niet. Gelukkig biedt Otten & Flim meer; véél meer! Bij ons heeft u keuze uit tientallen geldverstrekkers.

Onafhankelijk advies houdt in dat we enkel en alleen in het belang van onze relaties adviseren. Voldoet een maatschappij niet aan onze hoge kwaliteitsnormen, dan nemen we zo’n club niet mee in ons advies. En andersom geldt: zijn er aanbieders met een aantrekkelijk productpalet, dan stellen we alles in het werk om een aansluiting te vinden. Dat doen we in het belang van onze relaties.

Nieuw!
Onlangs hebben wij als financieel adviseurs van Otten & Flim een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend. We hebben nu ook een zogenaamde “aanstelling” bij Allianz. Niet alleen vanwege de aantrekkelijke financiële producten, maar ook vanwege hun concurrerende hypotheekrente. Allianz is een bekende naam en nu ook gewoon ‘verkrijgbaar’ via Otten & Flim.
 

Ik heb een button opgenomen onderaan mijn blog, zodat u gelijk kunt zien wat de actuele hypotheekrente is. Selecteer bijvoorbeeld de 20-jarige hypotheekrente. Allianz biedt 20 jaar vast voor 2,15% (NHG tarief).

 

Kent u mensen die binnenkort een huis willen kopen? Stuur de url van deze blog gerust aan hen door. Vertelt een nieuwe hypotheekrelatie van Otten & Flim dat ú hem of haar tipte als ambassadeur van ons kantoor, dan laten we dat niet ongemerkt voorbijgaan!

 

 

Bekijk de actuele hypotheekrentes