Advies? 0548 - 544 333
Succesvol ondernemen

“Succesvol ondernemen.” Een term waar elke financieel adviseur binnen het MKB een financieringsaanvraag op beoordeelt.
Zoals u in mijn vorige blog heeft kunnen lezen, is Otten & Flim aan het begin van dit jaar een nieuwe activiteit gestart: advies rondom de zakelijke financiering. Als adviseurs begeleiden wij bedrijven en ondernemers bij het aanvragen van financieringen voor de plannen die zij hebben. Dit alles binnen de samenwerking die wij hebben met The Funding Network, waardoor wij toegang hebben tot een netwerk van meer dan 80 verschillende financieringsbronnen. Inmiddels ligt de vakantie achter ons en zijn we weer volop aan de slag. Een goed moment om als Otten & Flim onszelf ook eens de spiegel voor te houden: succesvol ondernemen..?

Samen zijn we tot conclusie gekomen dat we tevreden zijn. De verwachtingen zijn uitgekomen: we hebben diverse trajecten succesvol kunnen begeleiden. Onze meerwaarde voor de klant is daarbij echt gebleken. Betere rentetarieven voor de klant en lagere behandelkosten van de financier zijn daar voorbeelden van. Samen hebben we financieringen binnen ons netwerk kunnen regelen in plaats van afwijzingen. En natuurlijk zorgen de korte lijnen binnen ons kantoor ervoor dat we onze relaties snel kunnen voorzien van de informatie die voor hen van belang is. Op dit moment hebben we verschillende aanvragen in behandeling, ook vanuit de omgeving van Apeldoorn. Dat kan prima, mede vanwege de nevenvestiging van Otten & Flim in Barneveld.

Financieringen kunnen regelen, in plaats van afwijzen

Nieuwe ontwikkelingen
De komende weken gaan we door op de ingeslagen weg. Intussen vinden er gesprekken plaats om onze dienstverlening verder te versterken en - waar mogelijk -  te professionaliseren. Want tevredenheid is mooi, maar de uitdaging moet wel blijven. Binnenkort hoop ik in een nieuwe blog deze ontwikkelingen te kunnen presenteren. Dat kan erg interessant zijn voor u. Heeft u investeringsplannen waarbij een externe financiering nodig is? Wilt u als ondernemer een bepaalde uitdaging aangaan? Neem dan zeker contact op!

Graag plan ik met u een vrijblijvende kennismakingsafspraak. En zoals we bij Otten & Flim gewend zijn, nemen we daar graag alle tijd voor.