Advies? 0548 - 544 333
Zakelijk financieren anno nu

“Nou, is er de laatste tijd nog iets veranderd?” Die vraag wordt me nogal eens gesteld. Ik kan er bevestigend op antwoorden. De zakelijke markt verandert continu. En daar moeten we als adviseurs doorlopend op inspelen. Maar ook op persoonlijk vlak is er voor mij iets veranderd. Een poosje geleden ben ik vol enthousiasme in dienst getreden bij Otten & Flim. Ik ben adviseur Zakelijke Financieringen op afdeling Otten & Flim MKB. Vanuit mijn nieuwe functie schrijf ik graag een blog: zakelijk financieren anno nu.

Kansen
Wanneer u als ondernemer kansen ziet voor uw onderneming, wilt u deze aanpakken. Om er een succes van te maken, zet u er graag uw schouders onder. Dat is immers ondernemen! Bij het aanpakken van kansen ontstaat vaak de behoefte aan extra financiële ruimte. Volkomen logisch. Doorgaans klopt u daarvoor aan bij uw huisbankier. Echter, banken zijn - onder andere door de verscherpte regelgeving - steeds kritischer en behoudender in hun kredietbeleid. Er worden extra voorwaarden gesteld door de bank. Voorwaarden waar de ondernemer en zijn onderneming aan moeten voldoen om de gevraagde financiering geregeld te krijgen. De hand gaat op de geldkraan…

Ondernemers willen ondernemen!

Anno nu
U wilt ondernemen. Kansen niet onbenut laten en doorgroeien. Erg vervelend, wanneer een benodigde financiering niet aan u verstrekt wordt, omdat u niet tijdig en/of volledig aan de gestelde voorwaarden kunt voldoen. Tegenwoordig hoeft u niet bij de pakken neer te zitten. Er zijn andere oplossingen. Die uitdaging ben ik bij Otten & Flim aangegaan. Samen met ondernemers zoeken naar een passende financiering. Prachtig om dan te zien dat dromen (alsnog) waargemaakt kunnen worden.

Hoe we dat doen? Heel eenvoudig: als onafhankelijk adviseur heeft Otten & Flim vanaf januari jongstleden een samenwerkingsovereenkomst met The Funding Network. Vanuit dit netwerk hebben we toegang tot meer dan 80 verschillende bronnen van geld. En dat biedt ongekende mogelijkheden! Gerenommeerde grootbanken, bekende investeerders, financiers die inkoop voorfinancieren, flexibele crowdfunders: via ons netwerk hebben we toegang tot alle kennis en mogelijkheden van aangesloten aanbieders. Dat is zakelijk financieren, anno nu.

Tot slot
Mooi dat u deze blog leest. Spreekt de inhoud u aan? Kijk dan eens op onze website en bel voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Ik bezoek u graag op uw bedrijfslocatie, maar een afspraak aan Stationsdwarsweg 9 is ook de moeite waard. Dan kan ik u laten zien wat mij vanaf mijn eerste werkdag zo aansprak: …de dynamiek binnen de muren van dit veelzijdige advieskantoor!

b.morsinkhof@otten-flim.nl  |  06 - 2330 7767