Advies? 0548 - 544 333

Verkooppakket Private

Stille verkoop

Als makelaar zetten wij uw huis graag in de spotlights. Dat vergroot immers de kans op succesvolle verkoop. Maar zit u wel te wachten op al die publiciteit? Omdat Otten & Flim dagelijks in contact staat met woningzoekenden is het zogenaamde Private-pakket een goed alternatief. Stille verkoop. Geen online publicaties en enkel doelgerichte bezichtigingen! Makelen via stille verkoop kan alleen succesvol zijn als een makelaar twee belangrijke eigenschappen bezit: mensen kennen én mensenkennis. Bij Otten & Flim bent u - ook voor een stille verkoop - aan het juiste adres!

Wat kunt u verwachten?

De dienstverlening rondom stille verkoop vertoont veel overeenkomsten met het Premiumpakket (reguliere verkoop inclusief publicaties). Otten & Flim staat bij het Privatepakket van begin tot eind voor u klaar. We bieden een full-servicepakket, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken rondom de verkoop van uw woning. Het enige verschil zit ‘m in de online plaatsing. Uw huis staat in stille verkoop. Het presentatiepakket bevat dus géén zaken als een persoonlijke pagina op www.otten-flim.nl, Facebookberichten, Fundavermelding, etc. Kortom:

Advies

Presentatie

Marketing en Makelen

  • Matchen van woningzoekers (offline verkoopactiviteiten)
  • Onbeperkte begeleiding van bezichtigingen, correspondentie met kijkers en terugkoppeling reacties met opdrachtgever
  • Onderhandelingen over de koopprijs en -condities

Contractvorming en juridische afwikkeling

  • Begeleiding bij het opstellen van de verkoopdocumentatie (informatielijsten, lijst van roerende zaken)
  • Opmaak van de voorlopige koopakte
  • Uitleg en begeleiding rondom de ondertekening van de koopakte (vaak in bijzijn van de kopers)
  • Coordineren van de opleveringsinspectie en ondertekening bij de notaris

Doelgerichte aanpak

Een internetplaatsing en een bord ‘te koop’ zijn gelukkig geen absolute vereisten om uw huis voor een goede prijs te verkopen. Het stille verkooptraject is vaak iets langer; we halen bij reguliere verkoop immers niet voor niets alles uit de kast om de publiciteit zoveel mogelijk te vergroten. Maar daar staat tegenover dat bezichtigingen bij stille verkoop veel doelgerichter zijn. De makelaar selecteert kijkers persoonlijk op basis van zoekcriteria; vaak nadat elders een bezichtiging heeft plaatsgevonden.

Geen publicatie, wel presentatie

Zaken zoals luxe brochures en een fotoreportage zult u misschien niet verwachten bij stille verkoop. Toch kiezen wij ervoor om dat wél aan te bieden in ons Private-pakket. De reden is eenvoudig: mede op basis van kwaliteitsfoto’s en een luxe brochure maakt uw huis een goede, eerste indruk bij potentiele kopers. De foto’s en de brochure worden bekeken op ons kantoor aan de Stationsdarsweg, onder het genot van en kopje koffie. Deze potentiele kopers worden van tevoren zorgvuldig door onze makelaars geselecteerd. Niet iedereen krijgt de brochure van uw woning dus te zien.

contact