Advies? 0548 - 544 333

Verkooppakket Premium

Het Meest Uitgebreide pakket
 • Begeleiding van A tot Z;
 • Alle registers open om uw huis optimaal te presenteren;
 • Een pakket waaruit blijkt dat makelen en goede marketing hand-in-hand gaan.

Uw huis voor een goede prijs verkopen; en met aantrekkelijke voorwaarden. Daar draait het allemaal om. Met de keuze voor het premiumpakket kiest u voor het meest uitgebreide verkooppakket van Otten & Flim.

Bij de vrijblijvende waardepaling komt de makelaar bij u langs. Hij adviseert u over de te hanteren vraagprijs. Tal van aantekeningen verwerkt de makelaar in zijn verkoopdossier. Aantekeningen die van belang zijn bij de bezichtigingen. Want een goede indruk en perfecte informatievoorzieining zijn belangrijk bij de verkoop van uw huis. Nadat de vraagprijs is bepaald, zal de makelaar u adviseren over de verschillende verkooppakketten. Bij het premiumpakket trekt Otten & Flim alle registers open om de verkoop tot een succes te maken. Anders dan bij de andere pakketten van Otten & Flim gaan we hier voor optimale vindbaarheid en perfecte presentatie; zowel online, als offline.

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Otten & Flim biedt u hiermee een zeer uitgebreid pakket. Foto's worden gemaakt door de vakfotograaf. Tijdens de fotoshoot worden ook filmbeelden gemaakt, die we gebruiken om een Youtubefilm van uw huis te uploaden. Ook maakt de fotograaf maar liefst 5 keer een  360 graden beeld. De foto's komen goed tot hun recht in de luxe brochure, die we speciaal van uw huis laten drukken. En zaken als plattegronden (op basis van een NEN-rapport!) en filmbeelden doen het online goed: daar is de ranking van groot belang (de plaats waarop uw huis te vinden is in zoekresultaten). Ook op gebied van social media biedt het premiumpakket alle (optionele) mogelijkheden die vandaag de dag nodig zijn om een huis succesvol te verkopen. Woningzoekers die zich traditioneel orienteren, bereiken we met onze unieke huis-aan-huis brochure GEWOON Otten & Flim. Een brochure vol woningaanbod die zo'n 4 keer per jaar door ons eigen bezorgteam huis-aan-huis wordt verspreid. Kortom, het premiumpakket biedt méér:

 • Uitgebreide fotoreportage door een vakfotograaf;
 • Luxe woningbrochure speciaal gedrukt voor uw huis;
 • Wervende en taalkundig correcte advertentieteksten op diverse websites, zoals Funda;
 • 5 x 360 graden beeld en 1 minuut Youtube promotiefilm;
 • Eigen url (websitepagina) van uw huis: onmisbaar voor goede vindbaarheid op Google;
 • 3 woonlagen professioneel ingemeten, met NEN meetrapport en plattegrond voor Funda;
 • Advertentie(s) in huis-aan-huis brochure;
 • Alle begeleiding rondom de verkoop: behalve het verkoopklaar maken van uw woning (tip: lees onze verkooptips) hoeft u niets zelf te doen. Otten & Flim neemt alles uit handen rondom de verkoop van uw huis!