Advies? 0548 - 544 333

Hypotheek starterswoning

Otten & Flim Hypotheken

Leuk! Een bord ‘te koop’ in de tuin van een huis dat precies aan de woonwensen voldoet. Er staan veel woningen te koop, maar deze is wel heel speciaal. Wordt dit uw nieuwe stek? 

Vanaf nu is het van belang om niet gehaast te werk te gaan. Verstandig om eerst een financieel adviesgesprek in te plannen! Een huis kijken betekent namelijk veel emotie. Wat is de sfeer? Hoe is de buurt? Uit enthousiasme zou u haast over uw eigen benen struikelen. Jammer als later blijkt dat u te snel heeft gehandeld:

Als ratio het van emotie wint.

Een financieel adviesgesprek kost niets. Het levert alleen informatie op en inzicht in de mogelijkheden. Het stelt u in staat om de juiste keuzes te maken. Want als dat huis uw nieuwe thuis wordt, dan is dat heel veel waard. We willen er immers jarenlang wonen!? 

Wij spreken nooit over een hypotheekgesprek. Want een hypotheek is onderdeel van een totaal financieel plaatje. Een financieel adviesgesprek gaat verder, veel verder! Leuk om te weten hoeveel u maximaal kunt lenen, maar is dat verstandig? Kunt u de maandlast blijven dragen, ook als er iets in uw situatie verandert? Dat is financieel advies!

hoeveel kan ik lenen?

Via de button op deze pagina kunt u online berekenen hoeveel u kunt lenen. Zie het maar als indicatie. Want een financieel adviesgesprek is echt onmisbaar! Maak daarom gelijk een afspraak voor een financieel adviesgesprek!