Advies? 0548 - 544 333

Hypotheek volgende huis

Otten & Flim Hypotheken

Huizen kijken. Velen vinden het prachtig om te zien wat er op de woningmarkt gebeurt. U ook? Enkel uit algemene interesse? Of wilt u graag een stap zetten naar een andere woning? Een extra slaapkamer, een grotere tuin? Tegen het zetten van de eerste stap zien veel mensen op.

Begint het te kriebelen, als u 'te koop’ ziet staan?

Een verhuizing leidt meestal tot andere woonlasten. Passen deze binnen uw financiële plaatje? Nieuwe woonlasten worden voor een belangrijk deel bepaald door de woning die u koopt. Energiezuinig en royaal? Of wat minder geïsoleerd, maar lekker knus?

Uw huidige woning speelt ook een rol. Wat brengt uw woning op? Praat er eens over met een makelaar van Otten & Flim. De verwachte opbrengstwaarde nemen we dan mee in uw toekomstige, financiële plaatje. Hoe dat er uit komt te zien? Dat rekenen we u graag voor. Op ons kantoor, online, of bij u thuis.

Niet verhuizen, wel besparen
Soms gebeurt het dat een verhuizing niet haalbaar blijkt te zijn. Vanwege de verkoopwaarde van de huidige woning, of om andere financiële redenen. In dat geval bekijken we het vanuit een andere invalshoek. Want misschien valt er te besparen, of hoort een verbouwing tot de mogelijkheden. Een financieel adviesgesprek zal antwoorden geven op vragen. Het stelt u in staat om de juiste keuzes te maken. 

Misschien staat er binnenkort een bord ‘verkocht’ in uw tuin. Een wens die in vervulling gaat, een droom die werkelijkheid wordt. Ontmoeten we u binnenkort?