Advies? 0548 - 544 333

Appartementen Walstraat Rijssen

Ontwikkeling 11 nieuwbouwappartementen

Inschrijven appartementen walstraat

O
tten & Flim Makelaardij is betrokken als projectmakelaar bij de verkoop van 11 prachtige koopappartementen aan de Walstraat in Rijssen. De oude bebouwing - waar in het verleden ondermeer Aula Salem gevestigd was - zal plaatsmaken voor een prachtig gebouw. De eerste schetsen delen we graag met u:

Walstraat appartementen voorzijdeWalstraat voorzijde appartementen


Deze impressies zijn schetsontwerpen van de architect. Tal van factoren kunnen nog leiden tot aanpassingen. Het is dus belangrijk om te weten dat deze beelden géén onderdeel uitmaken van de verkoopdocumentatie.

Meer informatie?
We nodigen u uit om langs te komen op ons kantoor. Daar hebben we een kleine presentatiewand ingericht voor de verkoop van dit appartementencomplex.

Verkoopprijzen nog niet bekend
Gezien de situering zal er sprake zijn van diverse prijsklassen. Zoals gezegd: het plan is in ontwikkeling. Aangezien er nog tal van aanpassingen doorgevoerd kunnen worden, zijn de prijzen nog niet vastgesteld.


Toedeling nader te bepalen
De manier van toedeling (dus loting, inschrijving, etc.) moet nog worden bepaald. De verkoper/ontwikkelaar is hierin geheel vrij. Op dit moment lijkt er sprake te zijn van 11 appartementen. Of het complete aanbod openbaar te koop aangeboden zal worden, is nog niet bekend.


Inschrijven Walstraat
Wenst u op de hoogte te worden gehouden van ontwikkelingen rondom de nieuw te bouwen appartementen aan de Walstraat? Schrijf u dan in via de onderstaande button(s). Zodra er meer officeel (verkoop)nieuws is, hoort u dat van ons! Let wel: gezien hetgeen hiervoor omschreven, zijn er aan uw tijdige inschrijving géén rechten te ontlenen.

 Inschrijven appartementen walstraat


Verkoop eigen huis
Het is goed mogelijk dat u zelf een eigen woning heeft. Uw eigen huis moet dan waarschijnlijk verkocht worden op het moment dat u in aanmerking komt voor een appartement. Het verdient de absolute aanbeveling om alvast voorbereidingen te treffen. Want mensen die voorbereid zijn, kunnen snel schakelen. En dat kan - zeker rondom de verkoop van appartementen - het verschil maken tussen wél of géén koop van een appartement! Lees daarom verder op:

Uw eigen huis verkopen?