Advies? 0548 - 544 333


Virtuele tour

Otten & Flim Makelaardij innoveert. Al jarenlang. Soms achter de schermen en soms halen we de krant. Nieuwe technieken pakken we graag aan. Omdat we luisteren naar de wens van woningzoekers en kijken naar de manier waarop men wil graag wil bezichtigen. Nieuwe technieken leiden tot aantoonbaar betere resultaten. En tevreden opdrachtgevers. Want dat is ons uiteindelijke ideaal!


Volle agenda's spelen kijkers vaak parten. Een uurtje vrij nemen voor een kijkje in een woning is lang niet altijd even makkelijk. Dat probleem lossen we graag op. Met trots presenteren wij daarom een nieuwe techniek op de Rijssense woningmarkt:

Bij tal van woningen zal de komende tijd een virtuele tour beschikbaar komen. U herkent de woningen aan een speciale, blauwe sticker. Voor een eerste bezichtiging hoeft u géén vrij te nemen. U bezoekt de woning eerst gewoon online en wanneer het u uitkomt! Voor de echte virtuele beleving is op ons kantoor een 3d bril aanwezig. Met deze bril op de neus wandelt u virtueel en driedimensionaal door de woning! We zijn blij dat we ons woningaanbod op deze manier aan u kunnen laten zien.

Voor een eerste kijkje géén vrij meer nemen!

Hiermee zullen de traditionele (en 360 graden foto's) zeker niet vervangen worden. Onze vastgoedfotograaf verstaat zijn vak en weet de sfeer in en om de woningen prachtig vast te leggen. De fotograaf gaat tegenwoordig wel met een extra camera op stap; hij maakt gelijk een film. Een voorbeeld ziet u hier:

Otten & Flim innoveert. Ook in 2017. We zijn benieuwd wat u ervan vindt. Suggesties of reacties horen we graag. Bel ons op (0548) 544 333, of gebruik ons contactformulier.


Aanmelden aanbodmail Zoekers met een streepje voor!