Advies? 0548 - 544 333

HUIS VERKOPEN IN HOLTEN

TOONAANGEVENDE MAKELAAR IN HOLTEN

U vraagt zich misschien af: wat is mijn huis in Holten waard? Of misschien weet u het al zeker: u wilt uw huis verkopen. Het inschakelen van Otten & Flim Makelaardij is een verantwoorde investering die u dubbel en dwars terugverdientKlantervaringen vormen de basis van het succes. Iedere dag opnieuw, bij ieder huis waar wij bemiddelen. Bij Otten & Flim Makelaardij telt alleen het beste resultaat. Bijvoorbeeld tijdens een onderhandeling, waarbij het soms gaat over de laatste euro’s. Dan komen onze commerciële vaardigheden goed van pas. Onze aanpak is gedegen; met liefde voor ons vak. Alle middelen wenden wij aan om ons doel te behalen: Een snelle verkoop en een hoge verkoopprijs; ook in Holten. Wij weten alles van digitale marketing. Maar een kopje koffie is bij ons ook nog steeds belangrijk.

  Indrukwekkende verkoopscores & klanttevredenheid.
  Razendsnel schakelen & voor afspraken alle tijd nemen.
  Makelaars met mensenkennis & liefde voor het vak.


1. WAARDEBEPALING 


100% VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Wij berekenen graag de verwachte verkoopprijs voor u. We bezoeken de woning om een goed beeld te vormen. Een afspraak is 100% vrijblijvend. We nemen alle tijd voor u. Ook buiten kantooruren.2. PRESENTATIE

Kijkcijfers; daar draait het om. Hoe meer mensen het huis zien, des te groter de kans op een snelle verkoop. We creëren een digitale etalage en zetten uw huis in de spotlights. Uiteraard op Funda en via social media. De aanpak bepalen we samen met u. Denk bijvoorbeeld aan:

  • 360 graden fotografie
  • Virtueel bezichtigen
  • 3D plattegronden
  • Filmpresentatie

Bij Otten & Flim weten we alles van digitale marketing. Maar we weten ook hoe een kopje koffie hét verschil kan maken!

3. VLOT EN GOED VERKOPEN

Snel verkopen en tegen een goede prijs. Dat is kortgezegd de bemiddelingsopdracht die Otten & Flim aanneemt. Een goed verkoopproces hangt van veel factoren af. Bijvoorbeeld:

  • Makelen vereist mensenkennis. Maar ook mensen kennen; een grote groep woningzoekers uit Holten en omstreken
  • Goede bereikbaarheid van makelaars, ook buiten kantoortijden
  • Altijd goed onderbouwde feedback na een bezichtiging
  • Alles onder één dak. Laagdrempelig financieel advies, ook voor de potentiele koper.

Tijdens onze begeleiding van A tot Z trekken we alle registers open om uw wensen te verwezenlijken. Zodat u uw investering (het inschakelen van een makelaar) dubbel en dwars terugverdient.