Advies? 0548 - 544 333

Verkooppakket Private

Stille verkoop

  • Stille verkoop, dus geen publicaties
  • Full-service van A tot Z
  • Doelgerichte aanpak, dus geen onnodige bezichtigingen

Als makelaar zetten wij uw huis graag in de spotlights. Dat vergroot immers de kans op succesvolle verkoop. Maar zit u wel te wachten op al die publiciteit? Omdat Otten & Flim dagelijks in contact staat met woningzoekenden is het zogenaamde Private-pakket een goed alternatief. Stille verkoop. Geen online publicaties en enkel doelgerichte bezichtigingen! Makelen via stille verkoop kan alleen succesvol zijn als een makelaar twee belangrijke eigenschappen bezit: mensen kennen én mensenkennis. Bij Otten & Flim bent u - ook voor een stille verkoop - aan het juiste adres!

Wat kunt u verwachten?

De dienstverlening rondom stille verkoop vertoont veel overeenkomsten met het Premiumpakket (reguliere verkoop). Otten & Flim staat van begin tot eind voor u klaar. We bieden een full-servicepakket, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken rondom de verkoop van uw woning. Het enige verschil zit ‘m in de online plaatsing. Uw huis staat in stille verkoop. Op uw verzoek dus géén zaken als een pagina op www.otten-flim.nl, Facebookberichten, Fundavermelding, etc.

Doelgerichte aanpak

Een internetplaatsing en een bord ‘te koop’ zijn gelukkig geen absolute vereisten om uw huis voor een goede prijs te verkopen. Het stille verkooptraject is vaak iets langer; we halen bij reguliere verkoop immers niet voor niets alles uit de kast om de publiciteit zoveel mogelijk te vergroten. Maar daar staat tegenover dat bezichtigingen bij stille verkoop veel doelgerichter zijn. De makelaar selecteert kijkers persoonlijk op basis van zoekcriteria; vaak nadat elders een bezichtiging heeft plaatsgevonden.

Geen publicatie, wel presentatie

Zaken zoals luxe brochures en een fotoreportage zult u misschien niet verwachten bij stille verkoop. Toch kiezen wij ervoor om dat wél aan te bieden in ons Private-pakket. De reden is eenvoudig: mede op basis van kwaliteitsfoto’s en een luxe brochure maakt uw huis een goede, eerste indruk bij potentiele kopers. De foto’s en de brochure worden bekeken op ons kantoor aan de Stationsdarsweg. De potentials worden van tevoren zorgvuldig door de makelaar geselecteerd.

contact