Advies? 0548 - 544 333

Arend Baanstraat 51 | Rijssen

Vraagprijs € 275.000 K.K.

Arend Baanstraat 51 | Rijssen

Vraagprijs € 275.000 K.K.

Waarom u hier wilt wonen:

Goed onderhouden, vrijstaand woonhuis
Fantastische, diepe achtertuin gericht op het oosten (perceel 573 m²)
Mogelijkheid tot slapen en baden op de begane grond
Centraal gelegen tussen centrum en bossen

Dit vrijstaande huis spreekt een brede doelgroep aan. De slaapkamer en een badkamer op de begane grond maken deze woning levensloopgeschikt. Jonge gezinnen zullen de nabijheid van dagelijkse voorzieningen, zwembad en scholen waarderen. Ook hebben zij de mogelijkheid om eventuele kinderen op eigen erf – in de grote achtertuin – te laten spelen. Doorstarters zullen zich aangesproken weten door de vrijheid en ruimte die het geheel biedt.

’s Morgens schijnt de zon direct in de achtertuin. Mede door de tuinomvang zijn er in de loop van de dag ook schaduwrijke plekken te vinden. Droomt u ervan om een kleine boomgaard of moestuin aan te leggen? Of heeft u andere hobby’s waarvoor u (klus)ruimte nodig heeft? Reageer dan door te bellen of een e-mail te sturen naar Otten & Flim makelaardij.

Indeling:
Begane grond:
Entree, trapopgang, wasruimte, meterkast, royale woonkamer, woonkeuken, ingang naar ruime kelder, achterentree, toiletruimte, slaapkamer met vaste kast, badkamer.

Eerste verdieping:
Overloop, tweede badkamer, 3 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers met vaste kast.

Vlizotrap naar…
Tweede verdieping:
Bergzolder.

Een makelaar van Otten & Flim Makelaardij begeleidt u graag optimaal bij de bezichtiging van deze woning. Wees verstandig en plan voorafgaand aan de bezichtiging een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Indien u deze woning koopt, staat onze prachtige verhuisaanhanger 1 dag gratis voor u ter beschikking!

Bezichtig Arend Baanstraat 51

Wilt u Arend Baanstraat bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen