Advies? 0548 - 544 333

Argonstraat 5 | Rijssen

€ 32.000 P.J.

Argonstraat 5 | Rijssen

€ 32.000 P.J.

TE HUUR | Argonstraat 5 Rijssen

Algemeen
Vanwege verhuizing van de huidige gebruiker biedt Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij dit fraai vormgegeven bedrijfspand met showroom/kantoren en opslagruimte te huur aan. Het metselwerk van de voorgevel, de langwerpige raampartijen, de groenvoorziening en de ruimtelijke entree dragen bij aan de hoogwaardige uitstraling van dit pand. Met de huisvesting op deze locatie geeft u een prima visitekaartje af. De gevel leent zich uitstekend voor herkenbare signing. Omdat er geen andere huurders in het pand zijn gehuisvest, kunt u geheel uw eigen huisstijl doorvoeren. Rondom het pand wordt op ‘eigen’ terrein parkeergelegenheid voor minimaal 16 auto’s geboden. Het terrein kan worden afgesloten met een slagboom. Op de website van Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij kunt u een verhuurtekening downloaden met indicatieve maatvoering en indeling van het pand.

Kantoren/showroom
Via een ruimtelijke entree aan de voorzijde van het pand betreedt u de showroom met daarin 2 kantoren, een kantine en een balie. De totale oppervlakte bedraagt ca. 206 m2 vvo showroom, gemeten inclusief de ruime entree. De begane grond is voorzien van een mooie pvc-vloer met een deel vloerbedekking. De ruimte wordt verwarmd met vloerverwarming op de cv-ketel. Het geheel is compleet ingericht, met een inbouwkeuken, toiletgroep en bergruimte. Het afwerkingsniveau is hoogwaardig en de wand- en plafondafwerking is uitgevoerd met een smaakvolle, industriële touch. De entree met vide heeft een tweetal open trapopgangen, waardoor een gevoel van symmetrie ontstaat. Beide trappen zijn in hout uitgevoerd en wit afgelakt. De verdieping meet in totaal ca 173 meter, waardoor het totale aantal kantoor/showroommeters op 379 uitkomt. Net als op de begane grond treft u ook hier veel open werkruimte, een toiletgroep en 3 kantoren. Het verwarmingssysteem met radiatoren is gescheiden van de begane grond. De ruimtes op de verdieping zijn uitgevoerd met ingebouwde airco’s. Net als op de begane grond, is het afwerkingsniveau keurig te noemen. De vloer is grotendeels afgewerkt met een betonlook-coating, de wanden zijn glad gestuct en in een systeemplafond met verlichting wordt voorzien. Daglicht treedt naar binnen via de ramen rondom. De verdieping biedt net als beneden een keukenblok.

Opslag- en productiehal
Via een binnendeur in de showroom op de begane grond is de achtergelegen bergruimte te bereiken. Deze ruimte is ongeveer 85 vierkante meter groot en ook buitenom, via de achterzijde van het pand te bereiken. Daar biedt een elektrisch bedienbare overheaddeur toegang voor inpandig laden en lossen. Een trapopgang in de bergruimte leidt tot een verdieping met dezelfde maatvoering, waardoor het totale aantal opslagmeters op 170 vierkante meter komt.

Contractueel
• De jaarhuurprijs € 32.000,- te vermeerderen met BTW (belaste verhuur)
• Looptijd 5+5 jaar
• Huurovereenkomst Standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015
• Opzegtermijn 12 maanden
• Huurprijsaanpassing Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)
• Betalingen Huur, btw en betaling voor levering van zaken en diensten (nader te bepalen) per maand vooruit
• Zekerheidsstelling Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur
• Aanvaarding Op korte termijn mogelijk


Bestemming
Het geheel heeft als basisbestemming "Bedrijventerrein". De functie-aanduiding van de locatie betreft bedrijven tot en met categorie 3.1, gebiedsaanduiding wro-zone 2. Voor nadere informatie dient u het vigerende bestemmingsplan te raadplegen. Indien gewenst kan de makelaar u in contact brengen met gemeente Rijssen-Holten.


Bezichtig Argonstraat 5

Wilt u Argonstraat bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen