Advies? 0548 - 544 333

Asterstraat 14 | Wierden

Vraagprijs € 197.000 K.K.

Asterstraat 14 | Wierden

Vraagprijs € 197.000 K.K.

Waarom u hier wilt wonen:

Instapklare woning
Eigentijds ingericht en uitstekend onderhouden
Goed geïsoleerd en grotendeels v.v. kunststof kozijnen

Op zoek naar een leuke, kant-en-klare woning? Kom dan kijken in deze mooie middenwoning aan de Asterstraat. Dit huis is erg goed onderhouden en heeft tal van voordelen te bieden. Zo zijn in 2015 grotendeels kunststof kozijnen met draai-/kiepramen en horren geplaatst. De woning is goed geïsoleerd (kapisolatie, muurisolatie en grotendeels HR++ glas) en het afwerkingsniveau is uitstekend. De woning biedt een vaste trap naar de tweede verdieping.
De Asterstraat is een fijne plek om te wonen. De straat kent enkel bestemmingsverkeer en is daardoor kindvriendelijk. Het centrum van Wierden is gelegen op loopafstand; daar vind je alle dagelijkse voorzieningen.

Binnenshuis:
In de entree zijn 2 mooie provisiekasten, een meterkast, de toegang tot het toilet en de trapopgang. De dichte eetkeuken geeft toegang tot de woonkamer en heeft een buitendeur naar de achtertuin. De schuur is vanuit de keuken via een overkapping (balkon) droog te bereiken. De inbouwkeuken biedt diverse apparatuur, waaronder een vaatwasser (2014), een combimagnetron (2015) en een afzuigschouw (2018). Vanuit de doorzon woonkamer heb je een ruim uitzicht, omdat er geen sprake is van tegenoverliggende huizen.
De eerste verdieping biedt 3 mooie slaapkamers met voldoende vaste kastruimte en kunststof draai-/kiepramen met horren. De douchegelegenheid (gerenoveerd in 2013) met douchecabine en badmeubel is volledig betegeld.
Via een vaste trap naar de tweede verdieping (gerealiseerd in 2015) bereik je de ruime, open bergzolder. Deze geïsoleerde verdieping, met cv-opstelling (bj. 2015) en wasmachineaansluiting, biedt de mogelijkheid om eenvoudig een 4e slaapkamer te realiseren. De verdieping is keurig afgetimmerd met gipsplaten en voorzien van LED inbouwverlichting. Achter de knieschotten zijn deels bergkasten gemaakt.

Buitenshuis:
De woning is bereikbaar via een achterom en is gelegen aan het einde van het verlichte achterpad. Via de poort (schuttingen in 2014 geplaatst) wordt toegang verkregen tot de op het zuiden gelegen achtertuin. Door de fraaie aanleg (ca. 2013) is het hier echt genieten! Deze leuke stadstuin met veel groen is – ook als je geen groene vingers hebt – heel makkelijk te onderhouden. De aanwezige zandbak kan eventueel vervangen worden voor een stukje gazon, maar is ook prima te gebruiken als kweektuintje. De tuin biedt ook schaduw, omdat in 2015 een fraaie veranda is aangebouwd.

Een makelaar van Otten & Flim neemt graag alle tijd om je te laten zien welke voordelen deze goed onderhouden woning verder nog te bieden heeft. Wees verstandig en plan voorafgaand aan de bezichtiging een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Indien je deze woning koopt, staat onze prachtige verhuisaanhanger één dag gratis voor je ter beschikking!

Bezichtig Asterstraat 14

Wilt u Asterstraat bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen