Advies? 0548 - 544 333

Brandlicht 63 | Rijssen

Vraagprijs € 163.000 K.K.

Brandlicht 63 | Rijssen

Vraagprijs € 163.000 K.K.

Te Koop, 3-kamer appartement in de wijk Veeneslagen. Op de tweede verdieping is dit mooie appartement gesitueerd. Het appartement beschikt over een balkon en biedt een wijds uitzicht over de wijk Veeneslagen.

Wonen in dit complex is aantrekkelijk voor iedere leeftijd! Zowel jong als senioren wonen hier met veel plezier.

Op de begane grond beschikt u over een eigen berging.

Begane grond: centrale ingang, belplateau, postbussen, lift, trappenhuis, eigen berging.

Indeling appartement: ruime hal voorzien van vloerbedekking, een meterkast, een volledig betegelde toiletruimte voorzien van een toilet en fontein, 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer is voorzien van een schuifwandkast, volledig betegelde badkamer voorzien van een wastafel en een open douche. De berging is voorzien van een mechanische ventilatie, CV-opstelling (2007) en een wasmachineaansluiting. De keuken is voorzien van apparatuur zoals een oven, vriezer, koelkast, 4-pits gaskookplaat en een RVS afzuigkap. Tevens is de keuken voorzien van zeil en er is vloerbedekking is de woonkamer. Deze heeft tevens toegang tot het balkon.

Bijzonderheden: bouwjaar ± 2007, woonopp. ± 74 m², ruim en volledig geïsoleerd driekamer appartement, aparte toegang tot inpandige berging op de begane grond, voldoende parkeergelegenheid, lift aanwezig, trappenhuis, gehele appartement draai-kiep ramen en veel daglichttoetreding, servicekosten ± € 126-, p/m, mooie locatie, goede bereikbaarheid, nabij buurtsupermarkt.

Bezichtig Brandlicht 63

Wilt u Brandlicht bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen