Advies? 0548 - 544 333

De Hagen 100 | Rijssen

Vraagprijs € 179.500 K.K.

De Hagen 100 | Rijssen

Vraagprijs € 179.500 K.K.

Waarom u hier wilt wonen:

Midden in het centrum van Rijssen staat deze ruime bovenwoning te koop!
De bovenwoning heeft twee etages en maar liefst 5 slaapkamers
Geïnteresseerd? Maak vrijblijvend een afspraak, wij zijn bereikbaar op 0548-544333 of via makelaardij@otten-flim.nl.

Indeling en omschrijving woning:
U komt binnen in de ruime, dichte eetkeuken welke is voorzien van een inbouwkeuken in hoekopstelling met diverse apparatuur. De hal heeft toegang tot alle ruimtes zoals een slaapkamer, berging, badkamer en de woonkamer.
De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een toilet. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Er is een mooi uitzicht over de gezellige winkelstraat van Rijssen.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een bergzolder.

Algemeen:
Er is genoeg ruimte rondom de woning om uw auto gratis te parkeren. Het object is gelegen in het centrum van Rijssen en is zowel met eigen als met het openbaar vervoer goed te bereiken.
Midden in het centrum staat deze ruime bovenwoning te koop! De woning is boven de juwelierswinkel. Via de achterkant is de entree te bereiken. Als eerste komt u een dakterras tegen van 40 m².
Bent u handig en vindt u het niet erg om te gaan klussen? U kunt van deze woning een prachtige gezinswoning maken. De bovenwoning heeft twee etages en maar liefst 5 slaapkamers.

Een makelaar van Otten & Flim Makelaardij begeleidt u graag optimaal bij de bezichtiging van deze woning. Wees verstandig en plan voorafgaand aan de bezichtiging een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Indien u deze woning koopt staat onze prachtige verhuisaanhanger één dag gratis voor u ter beschikking!

Aanvaarding: in overleg

Bezichtig De Hagen 100

Wilt u De Hagen bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen