Advies? 0548 - 544 333

De Hofte 24 | Rijssen

Vraagprijs € 295.000 K.K.

De Hofte 24 | Rijssen

Vraagprijs € 295.000 K.K.

Waarom u hier wilt wonen:

Vrijstaande woning met vrijstaande garage;
Perceeloppervlakte van maar liefst 445 m ²;
Gelegen in een rustige woonstraat;

Begane grond:
Via de voordeur betreedt u de hal met een meterkast, trapopgang naar 1e verdieping, toiletruimte met toilet en fontein, badkamer met wasmachineaansluiting, wastafel en doucheruimte en toegang tot de dichte keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot de provisiekelder, eetkamer en de achtertuin. De inbouwkeuken is voorzien van diverse apparatuur. Via de eetkamer is royale woonkamer te bereiken.

1e verdieping:
Via de overloop zijn de 4 slaapkamers te bereiken. De overloop en 2 slaapkamers bieden vaste kastruimte.

2e verdieping:
Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken. Hier vindt u de cv-opstelling.

Algemeen:
Deze vrijstaande woning is gebouwd in 1925, op een perceel van 445 m². Achter de woning is een mooi overkapping gerealiseerd. Aan de zijkant van de woning kunt u uw auto parkeren op het oprit. De begane grond is voorzien van dubbel glas, de muren zijn extra nageïsoleerd.
De woning grenst aan de achterzijde aan groenvoorziening. Daardoor heeft u veel privacy in de achtertuin. Binnen 10 minuten loopafstand zijn de bossen etc. te bereiken.

Wees verstandig en plan voorafgaand aan de bezichtiging een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Indien u deze woning koopt staat onze prachtige verhuisaanhanger één dag gratis voor u ter beschikking!

Bezichtig De Hofte 24

Wilt u De Hofte bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen