Advies? 0548 - 544 333

De Kaempe 24 | Rijssen

Vraagprijs € 229.000 K.K.

De Kaempe 24 | Rijssen

Vraagprijs € 229.000 K.K.

Waarom u hier wilt wonen:

Leuke tweekapper met berging en carport;
Diepe achtertuin;
Voorzien van 4 slaapkamers;
Mogelijkheden tot het creëren van extra woonoppervlak

In bosrijke omgeving en vlak bij het centrum van Rijssen komt deze goed onderhouden twee-onder-één-kapwoning beschikbaar. De woning is gebouwd op een perceel van 327 m² en beschikt over een diepe, zonnige achtertuin welke veel privacy biedt. Aan de zijkant is een ruime carport gebouwd en is er ruimte voor meerdere auto's. De achtertuin biedt tevens ruimte aan de stenen berging. De woning is voorzien van dubbel glas, m.u.v. de verdiepingen.

Indeling woning:
Begane grond:
Entree met trapopgang, meterkast, ruime provisiekelder, toiletruimte en een doucheruimte. De doucheruimte is ingedeeld met een douchehoek en een wastafel.
De woning is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er een ruime keuken is ontstaan voorzien van een eenvoudige, nette inbouwkeuken. Vanuit de hal is de doorzon woonkamer te bereiken.

1e verdieping:
De eerste verdieping is ingedeeld met 4 ruime slaapkamers. Eén van de slaapkamers aan de achterzijde heeft toegang tot het balkon.

2e verdieping:
Middels een vlizotrap is de bergzolder te bereiken. Hier bestaat de mogelijkheid tot het creëren van extra kamers.

Een makelaar van Otten & Flim Makelaardij begeleidt u graag optimaal bij de bezichtiging van deze woning. Wees verstandig en plan voorafgaand aan de bezichtiging een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Indien u deze woning koopt, staat onze prachtige verhuisaanhanger 1 dag gratis voor u ter beschikking!

Bezichtig De Kaempe 24

Wilt u De Kaempe bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen