Advies? 0548 - 544 333

Energiestraat 9 | Rijssen

Vraagprijs € 1.075.000 K.K.

Energiestraat 9 | Rijssen

Vraagprijs € 1.075.000 K.K.

Op industrieterrein De Mors in Rijssen biedt Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij dit in 2012 geheel gerenoveerde bedrijfspand TE KOOP aan. Het betreft een hoogwaardig afgewerkt pand met ca. 400 m² kantoorruimte en twee productiehallen van resp. 600 en 1200 m². Het afwerkingsniveau en de staat van onderhoud zijn werkelijk uitzonderlijk. De gebruikte materialen dragen bij aan de fantastische uitstraling.

Indeling
Wanneer u het pand betreedt via de entree aan de voorzijde treft u een tweetal fraaie kantoren. Tevens is voorzien in een toiletgelegenheid. De kantine, de was- en kleedruimte en overige toiletgelegenheden zijn eveneens op de begane grond gelegen; deze ruimtes zijn toegankelijk via de achtergelegen productiehal van ca. 1200 m². De verdieping van de kantoren bereikt u via de trapopgang in de entree. Over de daglichttoetreding is goed nagedacht. De entree met trapopgang ademt - mede door het vele glaswerk - licht en ruimte. De verdieping bestaat uit een vijftal kantoorruimtes welke variëren in grootte van 26 m² tot 47 m². Tevens wordt op de verdieping de toegang verkregen tot de galerij in de productiehal. De kantoorruimtes zijn goed geïsoleerd, voorzien van airco en gestoffeerd. Kortom: gebruiksklaar!

Bereikbaarheid
De beide productiehallen zijn voorzien van overheaddeuren. Parkeren kan op eigen terrein of langs de openbare weg. De Energiestraat is uitstekend bereikbaar en centraal gelegen op industrieterrein De Mors.

Informatie
Interessant voor u? Neemt u dan gerust contact op met Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij. Een vrijblijvende bezichtiging plannen we graag. Contact: (0548) 544 333 of makelaardij@otten-flim.nl

Bezichtig Energiestraat 9

Wilt u Energiestraat bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen