Advies? 0548 - 544 333

Haarstraat 8a | Rijssen

€ 750 P.M.

Haarstraat 8a | Rijssen

€ 750 P.M.

Waarom u hier wilt wonen:

Verrassend ruime bovenwoning
Hartje centrum van Rijssen
Met 3 ruime slaapkamers

Op zoek naar permanente woonruimte en wilt u graag huren? Dan laat Otten & Flim Makelaardij u graag deze leuke bovenwoning zien. Indien u in aanmerking wilt komen voor een bezichtiging, verwijzen we u graag naar het ‘aanvraagformulier woonruimte’ dat als download wordt aangeboden op onze website. Nadat u dit formulier getekend heeft ingeleverd met de gevraagde documentatie, vindt er een rekenkundige acceptatie plaats. Verdere details worden persoonlijk met u doorgenomen, tijdens en na de bezichtiging.

De indeling van deze woning is als volgt:
Via de entree aan de zijkant van het pand - bereikbaar via de Haarstraat - leidt een trapopgang naar het dakterras. Via het dakterras betreedt u de dichte keuken. Daar is naast een keukenblok ook de wasmachineaansluiting. Enkele apparaten kunnen tegen geringe vergoeding worden overgenomen. Onze makelaars vertellen u daarover graag meer. Een tussenhal verbindt de keuken met de woonkamer, een ruime slaapkamer, een separaat toilet en een ruimte, eigentijdse badkamer. De vaste trapopgang leidt u naar de overloop op de eerste verdieping. Hier zien we opnieuw een tweetal ruime slaapkamers.

Deze bovenwoning is verrassend ruim bemeten. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op het winkelende publiek. Ten aanzien van de beneden gelegen winkelruimte gelden strikte eisen om geluidsoverlast tegen te gaan. Muziekinstrumenten, huisdieren en andere zaken die voor geluidsoverlast kunnen zorgen zijn -mede in verband met de houten verdiepingsvloeren- niet toegestaan. Overige huisregels worden uitgelegd door de makelaar ten tijde van uw bezichtiging.

De woning is voorzien van centrale verwarming met radiatoren. Op basis van de voorgaande verhuur bedraagt het voorschot voor energie € 75,- per maand, met jaarlijkse naverrekening. Voor waterverbruik geldt een vaste vergoeding van € 25,- per maand. Deze kosten zijn niet bij de huurprijs inbegrepen.

Interesse? Download dan eerst het aanvraagformulier. Nadat wij de aanvraag volledig van u hebben ontvangen, zal er contact met u worden opgenomen door Otten & Flim Makelaardij.

Bezichtig Haarstraat 8a

Wilt u Haarstraat bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen