Advies? 0548 - 544 333

Het Mulderslag 78 | Rijssen

Vraagprijs € 185.000 K.K.

Het Mulderslag 78 | Rijssen

Vraagprijs € 185.000 K.K.

Waarom u hier wilt wonen:

Aantrekkelijke, ruime starterswoning
Compleet geheel met 4 slaapkamers
Gelegen in gezellige woonomgeving

Ben jij starter op de woningmarkt? Bekijk dan deze leuke middenwoning eens! Dit huis biedt 4 slaapkamers, vanwege een vaste trap naar de tweede verdieping. De buitenzijde is in 2017 geschilderd. In de achtertuin staat een leuke veranda en een stenen schuur. Kortom: een compleet geheel en zeker een bezichtiging waard. De indeling van deze woning ziet er als volgt uit:

Begane grond
Entree met toiletgelegenheid en meterkast. Doorzon woonkamer met parketvloer en open keuken met plavuizenvloer. Provisiekast en tussenhal naar de trapopgang.

Eerste verdieping
Overloop. 3 slaapkamers met laminaatvloer en vaste kasten. Badkamer met douchehoek en badmeubel. Vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Voorzolder met wasmachine-aansluiting, Intergas cv ketel (bj. 2014). 4e slaapkamer met Velux dakraam.

Let op: het perceeloppervlak bedraagt 137 m2. De overige 3 m2 (totaal 140 m2) betreft 1/19 deel van een achterliggend, gezamenlijk kavel.

Een makelaar van Otten & Flim neemt graag alle tijd om je te laten zien welke voordelen deze goed onderhouden woning verder nog te bieden heeft. Wees verstandig en plan voorafgaand aan de bezichtiging een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Indien je deze woning koopt, staat onze prachtige verhuisaanhanger één dag gratis voor je ter beschikking!

Bezichtig Het Mulderslag 78

Wilt u Het Mulderslag bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen