Advies? 0548 - 544 333

Holterweg 5 | Markelo

N.O.T.K.

Holterweg 5 | Markelo

N.O.T.K.

Waarom u hier wilt wonen:

Maar liefst 515 m² perceeloppervlakte;
Geschikt voor een handige klusser;
Gelegen in een prachtige woonomgeving;

Rondom de verkoop van dit huis organiseert Otten & Flim Makelaardij een kijkmiddag op 22 mei a.s. om 15.30 uur tot 17.00 en een kijkavond op donderdag 23 mei a.s. van 18.30 tot 20.00 uur. U bent van harte welkom! Een afspraak maken is niet nodig.

Na een bezichtiging kunt u een bod uitbrengen via een biedingsformulier. Dit formulier ontvangt u na de bezichtiging en kunt u ingevuld inleveren. Sluitdatum biedingen: donderdag 6 juni a.s. tot 12.00 uur!

Indeling woning:
Begane grond:
Entree, hal met toiletruimte, trapopgang en toegang tot de woonkamer, slaapkamer/bijkamer en keuken. De dichte keuken geeft toegang tot de bijkeuken. In deze ruimte bevindt zich de meterkast.

1e verdieping:
overloop met vaste kasten, 2 slaapkamers (1 met vaste kasten) en een ruime badkamer.

Algemeen:
Deze vrijstaande woning is gebouwd op een perceel van maar liefst 515 m². De vrijstaande garage is voorzien van een elektrische deur.
De woning dient gerenoveerd te worden. Zo is bijvoorbeeld de cv-ketel defect en is er een oude meterkast.

Wees verstandig en plan voorafgaand aan de bezichtiging een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Indien u deze woning koopt staat onze prachtige verhuisaanhanger één dag gratis voor u ter beschikking!

Bezichtig Holterweg 5

Wilt u Holterweg bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen