Advies? 0548 - 544 333

Kolenbrander 55 | Rijssen

Vraagprijs € 895.000 K.K.

Kolenbrander 55 | Rijssen

Vraagprijs € 895.000 K.K.

Waarom u hier wilt wonen:

Zeer fraai vormgegeven, rietgedekte villa
Indrukwekkend ruim bemeten
Hoogwaardige bouwmaterialen
Uitstekende staat van onderhoud
Fraai uitzicht over landerijen (ecologische zone) en Holterberg

Aan de rand van Rijssen ligt deze zeer luxe, rietgedekte villa met uitzicht over landerijen en de Holterberg. Het bijzondere aan deze villa is de symmetrische architectuur van zowel de binneninrichting als de vormgeving buitenshuis. Bij het ontwerp en de bouw is optimale woonbeleving centraal gesteld. Daarnaast is deze woning door zijn speciale installaties en isolaties extreem energiezuinig. Het woongenot dat deze villa u zal bieden, beleeft u het beste tijdens een uitgebreide bezichtiging. Een makelaar van Otten & Flim neemt graag alle tijd voor u.

U betreedt de woning via een dubbele voordeur. Hier treft u een centrale, royale ontvangsthal aan. Het symmetrische karakter van deze villa komt binnenshuis terug in de dubbele deuren tegenover de entree; deze geven toegang tot de fraaie living. De entree heeft een indrukwekkende hoogte van maar liefst zes meter, met twee ronde dakkapellen die voorzien zijn van glas-in-loodramen. Hierdoor is er sprake van een diffuse lichtinval, hetgeen een fijne woonbeleving geeft.

Wanneer u via de glazen binnendeuren de grote woonkamer betreedt, ziet u direct een grote, ronde glaspartij aan de achterzijde. Dit prachtige onderdeel is bewust meegenomen in de vormgeving van de woning en straalt een en al luxe uit. Het uitzicht is indrukwekkend, vanwege de unieke ligging aan de rand van de bebouwing. De woonkamer is voorzien van een gashaard met een marmeren schouw. De algehele afwerking van de woonkamer is -in lijn met de overige vertrekken- absoluut hoogwaardig te noemen. Denkt u daarbij aan de glas-in-lood details, een fraai geschilderd plafond met sierlijsten, Bruynzeel parket, mooie deuren met 180 graden draaibare scharnieren, enzovoort.

Grenzend aan de woonkamer treft u de woonkeuken, uitgerust met een handgeschilderde, luxe Siematic keuken. Deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ook vanuit de keuken heeft u een prachtig, landelijk uitzicht. De keuken geeft toegang tot de naastgelegen, praktische wasruimte met de bijbehorende aansluitingen. Twee keukenwerkbladen en een spoelbak verhogen het gebruiksgemak.

Aan de achterzijde van de woning is een bijzonder mooie veranda met verlichting en zonwering gerealiseerd. De buitenruimte is bereikbaar vanuit de keuken en via één van twee inpandige garages. Deze eerste garage (vanaf de voorgevel gezien aan de rechterzijde) is onder meer bereikbaar via de afzonderlijke zijentree.

Wanneer we ons weer terug in de centrale ontvangsthal begeven, vinden we aan onze linkerzijde een ruime garderobe en twee toiletten. Verderop in de hal is -eveneens aan de linkerzijde- een tussenportaal te vinden, dat toegang geeft tot een ruime badkamer, een grote slaapkamer en een tweede, inpandige garage. De badkamer is hoogwaardig afgewerkt, voorzien van een driepersoons wirlpool, stoomdouche, dubbele wastafel, bidet en wandverwarming. Ook de slaapkamer is bijzonder. De prachtige plafond-, wand- en vloerafwerking ziet u hier terug. Achter het bed is een prachtig ornament aangebracht met geïntrigeerde verlichting. De slaapkamer biedt een separaat toilet.

Aan de andere kant van de ontvangsthal (dus aan uw rechterzijde) vindt u een grote werkkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping treft u een prachtige royale overloop met twee vides, voorzien van luxe balustrades, en een prachtig zicht op de twee halfronde dakkapellen van de ontvangsthal. Aan weerszijden van de overloop bevinden zich grote slaapkamers, die voorzien zijn van een unieke, ronde dakkapel, een Velux dakraam en een inloopkast. Op deze verdieping is eveneens een ruime, tweede badkamer met toilet, wastafel, douche en bidet gelegen. De bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap.

Ziet u zich hier al wonen? Vanuit uw tuin geniet u dagelijks van een weids uitzicht over uitgestrekte landerijen. Deze strekken zich uit tot aan de bossen van de Holterberg; een uniek gebied binnen de Sallandse Heuvelrug. De strook grond achter het perceel is aangemerkt als ecologische zone. Doordat de tuin aan de achterzijde georiënteerd is op het zuidwesten, geniet u op zomeravonden onder de veranda nog lang van de aangename warmte en de ondergaande zon. In de tuin vindt u ook een uniek, rietgedekt tuinhuis. Behalve ruimte om te zitten biedt dat tuinhuis u ook bergruimte en een toiletgelegenheid.

Hoewel deze villa smaakvol is ingericht en tot in de puntjes is afgewerkt, is het goed mogelijk dat u van een wat strakkere vormgeving houdt. Daarom heeft een ontwerpbureau een aantal impressies gemaakt. Aan deze impressies zijn geen rechten te ontlenen. Ze zijn enkel bedoeld om een idee te geven van de uiteenlopende mogelijkheden.

Bezichtig Kolenbrander 55

Wilt u Kolenbrander bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen