Advies? 0548 - 544 333

Kroonnweide 67 | Rijssen

€ 625 K.K.

Kroonnweide 67 | Rijssen

€ 625 K.K.

Aan de Kroonnweide in Rijssen (met zicht op de Roelf Bosmastraat) biedt Otten & Flim Makelaardij een appartement voor permanente bewoning TE HUUR aan. De huurprijs bedraagt € 625,- excl. energie per maand, te vermeerderen met € 35,- servicekosten. (exclusief water en elektra)

De indeling van het appartement bestaat uit een entree (bereikbaar via de galerij), een berging, een woonkamer, een keuken en twee slaapkamers. De grootste slaapkamer biedt tevens toegang tot een klein balkon en de badkamer met toilet. Het totale woonoppervlakte bedraagt circa 76 vierkante meter.

Het complex staat op een aantrekkelijke locatie en is goed onderhouden. De bereikbaarheid is prima en voor de ontspanning zijn bossen en buitengebied vlakbij. Parkeren is eenvoudig aan de Kroonnweide. De fiets kan gestald worden in de gemeenschappelijke berging.

Na inleveren van inschrijfformulier en de gevraagde documenten zal door de verhuurder en de makelaar worden besloten of u voor een bezichtiging in aanmerking komt.Het formulier mag u samen met de gevraagde inkomensgegevens aanleveren op makelaardij@otten-flim.nl. Voor dit appartement geldt een inkomensdrempel van € 1562,50,- netto per maand. Het betreft permanente verhuur. De reeds aanwezige huurders zijn mensen op leeftijd, aangezien het complex tot voor kort deel uitmaakte van woonzorgcentrum Maranatha. Als huurder zal u worden gevraagd om de gewoonten van uw buren te respecteren.

Bezichtig Kroonnweide 67

Wilt u Kroonnweide bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen