Advies? 0548 - 544 333

Laan oud-Indiegangers 86 | Rijssen

Vraagprijs € 319.000 K.K.

Laan oud-Indiegangers 86 | Rijssen

Vraagprijs € 319.000 K.K.

Waarom u hier wilt wonen:

Weids uitzicht over de woonomgeving met veel water en groen
Riante woonkeuken met openslaande deuren
Veel praktische leef- en bergruimte
Totaal 5 ruime slaapkamers, mede door een mooie dakkapel

De indeling van deze woning ziet er als volgt uit:
Begane grond: entree met plavuizenvloer, meterkast, keurige toiletruimte met wandcloset en fontein, trapopgang, L-vormige woonkamer met laminaatvloer, erker, provisiekast en ensuite deuren naar de prachtige, ruime woonkeuken. De inbouwkeuken biedt diverse apparatuur. In de keuken bieden de openslaande tuindeuren toegang tot de zonnige achtertuin. In de bijkeuken en berging vinden we vaste kastruimte een aanrecht met spoelbak en een wasmachineaansluiting.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met vaste kastwand, volledig betegelde badkamer met luxe inrichting. Te denken valt aan een inloopdouche, een bad, een designradiator, een wandcloset en een badmeubel.

Vaste trap naar tweede verdieping: voorzolder met CV-kast, 2 slaapkamers, waarvan 1 met dakkapel, kastenwand, veel bergruimte.

Deze tweekapper is hoogwaardig afgewerkt. In 2012 is er op de tweede verdieping een dakkapel geplaatst. De extra woonruimte die daardoor verkregen is, maakt de woning zeker de moeite waard; zeker voor gezinnen. Vanwege de royale eigen oprit met carport -waar meerdere auto’s geparkeerd kunnen worden- en de groenvoorziening met openbare parkeergelegenheid aan de voorzijde, is het geheel ruim van opzet. De ‘Veeneslagen’ is een veelzijdige woonwijk, waar veel jonge gezinnen wonen. Behalve scholen zijn andere dagelijkse voorzieningen ook op loopafstand gelegen.

Een makelaar van Otten & Flim Makelaardij begeleidt u graag optimaal bij de bezichtiging van deze woning. Wees verstandig en plan voorafgaand aan de bezichtiging een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Indien u deze woning koopt, staat onze prachtige verhuisaanhanger 1 dag gratis voor u ter beschikking!

Bezichtig Laan oud-Indiegangers 86

Wilt u Laan oud-Indiegangers bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen