Advies? 0548 - 544 333

Molendijk Noord 74 | RIJSSEN

€ 6.966 P.J.

Molendijk Noord 74 | Rijssen

€ 6.966 P.J.

Op aantrekkelijke locatie, aan de rand van industrieterrein De Mors in Rijssen wordt dit bedrijfspand in deelhuur aangeboden. Het betreft kantoormeters op de begane grond en eerste verdieping. Toegang wordt verkregen via het gemeenschappelijke entree.

De diverse ruimtes zijn praktisch ingedeeld. In voorzieningen als gemeenschappelijk te gebruiken pantry en toiletten is voorzien. Parkeren kan voor de deur, of langs de openbare weg. Diverse ruimtes zijn voorzien van een airco-unit en zonwering. De kamers zijn afzonderlijk afsluitbaar. In raambekleding en stoffering hoeft u niet te investeren; de ruimtes worden compleet aangeboden, waarbij zelfs een deel van de inventaris ter beschikking gesteld wordt. De systeemplafonds zijn voorzien van (deels LED)verlichting. Het pand wordt verwarmd door middel van radiatoren. Een groot deel van de kamers is reeds verhuurd.

Huur van een kantoorruimte a 64,5 m² is mogelijk voor € 580,50 ex btw per maand. Energiekosten zijn bij deze prijs inbegrepen.

Er is sprake van een met btw belaste verhuur. Er zal door de verhuurmakelaar een huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 worden opgesteld met een opzegtermijn van 6 maanden. De minimale looptijd bedraagt 2 jaar.

Huur en btw en voorschot (levering van nader te bepalen zaken en diensten) dienen per maand vooruit betaald te worden. Ter zekerheid wordt een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur gevraagd.

Het geheel heeft als basisbestemming "Bedrijventerrein". Voor nadere informatie dient u het vigerende bestemmingsplan te raadplegen. Indien gewenst kan de makelaar u in contact brengen met gemeente Rijssen-Holten.

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk.

Bezichtig Molendijk Noord 74

Wilt u Molendijk Noord bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen