Advies? 0548 - 544 333

Nicolaas Beetsstraat 39 | Nijverdal

Vraagprijs € 167.500 K.K.

Nicolaas Beetsstraat 39 | Nijverdal

Vraagprijs € 167.500 K.K.

Waarom u hier wilt wonen:

Ideaal voor een handige klusser;
Volumineuze tussenwoning met achterom;
Nabij winkels, scholen etc;
Gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving;

Laat uw woonwensen in vervulling gaan met deze leuke kluswoning. Bent u een echte klusser? Dan is deze tussenwoning beslist iets voor u! Er is een bouwtechnisch rapport van deze woning aanwezig.

Begane grond:
Entree met een meterkast, trapopgang, kelder/trapkast, dichte keuken, doorzon woonkamer.

Eerste verdieping:
Overloop, 4 ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een balkon, badkamer voorzien van een douchehoek, toilet, radiator en een wastafel.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de open zolder welke is voorzien van een CV-opstelling (HR combiketel Intergas bj. 2013). Op deze verdieping is er een mogelijkheid tot het creëren van extra slaapkamers.

Algemeen:
Dit is echt een leuke woning voor starters die méér willen dan een tussenwoning. Deze tussenwoning staat op een perceel van 210 m² en en er kan een eigen oprit worden gecreëerd. De achtertuin is voorzien van een schuur en geeft veel privacy. Aan de overzijde van de straat is de parkeergelegenheid. Een strook groenvoorziening zorgt voor een vriendelijk straatbeeld.

Een makelaar van Otten & Flim Makelaardij begeleidt u graag optimaal bij de bezichtiging van deze woning. Wees verstandig en plan voorafgaand aan de bezichtiging een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Indien u deze woning koopt, staat onze prachtige verhuisaanhanger 1 dag gratis voor u ter beschikking!

Bezichtig Nicolaas Beetsstraat 39

Wilt u Nicolaas Beetsstraat bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen