Advies? 0548 - 544 333

Nijverdalseweg 11 | Rijssen

Vraagprijs € 149.500 K.K.

Nijverdalseweg 11 | Rijssen

Vraagprijs € 149.500 K.K.

Waarom u hier wilt wonen:

Tweekapper met vrijstaande schuur;
Met karakter, mooi gerenoveerd;
Woning grotendeels geïsoleerd;
Centraal gelegen, nabij uitvalswegen en centrum;

Indeling:
Begane grond:
Via een entree komt u in de hal welke is voorzien van een spiltrap opgang naar de eerste verdieping, meterkast en een toiletruimte. De woonkamer is voorzien van een pvc vloer. De open keuken heeft een u-vormige inbouwkeuken met diverse apparatuur.

1e verdieping:
Vanuit de overloop zijn de 2 slaapkamers en de doucheruimte te bereiken. De doucheruimte is voorzien van een douche en wastafel.

Algemeen:
Deze woning met achterom, gelegen op een perceel van 108 m², is voorzien van dakisolatie en grotendeels van dubbel glas. De woning is grotendeels voorzien van rolluiken. Deze kleine maar gezellige woning beschikt over een onderhoudsvriendelijke tuin met veel privacy. In januari 2019 is hier een nieuwe schutting geplaatst. In de vrijstaande schuur bevindt zich een wasmachineaansluiting en cv-opstelling.

Een makelaar van Otten & Flim Makelaardij begeleidt u graag optimaal bij de bezichtiging van deze woning. Wees verstandig en plan voorafgaand aan de bezichtiging een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Indien u deze woning koopt staat onze prachtige verhuisaanhanger één dag gratis voor u ter beschikking!


Bezichtig Nijverdalseweg 11

Wilt u Nijverdalseweg bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen