Advies? 0548 - 544 333

Nijverdalseweg 6 | Rijssen

Vraagprijs € 389.000 K.K.

Nijverdalseweg 6 | Rijssen

Vraagprijs € 389.000 K.K.

Waarom u hier wilt wonen:

Maar liefst 918 m² grond wat uw eigendom is;
Drie zeer ruime slaapkamers op de 1e verdieping;
Ruime, dubbele garage voorzien van een zolder over de gehele garage;
Veel mogelijkheden tot uitbreiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree voorzien van een plavuizen vloer, trapopgang, meterkast, en toegang naar de volledig betegelde toiletruimte, badkamer voorzien van een douche, badmeubel en radiator, slaapkamer, voorkamer met screens, dichte keuken, achterkamer met een allesbrander en een schuifpui naar de achtertuin. De keuken is voorzien van een inbouwkeuken met apparatuur zoals een oven, spoelbak, afzuigkap, vriezer en een keramische kookplaat.
De berging is voorzien van een wasmachine- en wasdrogeraansluiting, een keukenblok en een doorgang naar de ruime garage.

1e verdieping:
Overloop met vide, 3 ruime slaapkamers en een volledig betegelde badkamer. Alle 3 slaapkamers zijn voorzien van een balkon en 1 slaapkamer is voorzien van een schuifwandkast. De badkamer is voorzien van een open douchehoek, toilet, badmeubel en radiator.

2e verdieping:
Vlizotrap naar de open zolder met een CV-opstelling (bj. ± 2010).

Algemeen:
Deze royale vrijstaande woning is gebouwd in 1989 op een perceel van maar liefst 918 m². De ruime achtertuin is voorzien van een duivenhok. De woning heeft veel mogelijkheden tot uitbreiding, zoals bijvoorbeeld het creëren van slaapkamers op de zolder van de garage.

Een makelaar van Otten & Flim Makelaardij begeleidt u graag optimaal bij de bezichtiging van deze woning. Wees verstandig en plan voorafgaand aan de bezichtiging een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Indien u deze woning koopt, staat onze prachtige verhuisaanhanger 1 dag gratis voor u ter beschikking!

Bezichtig Nijverdalseweg 6

Wilt u Nijverdalseweg bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen