Advies? 0548 - 544 333

Roosdomsweg 8 | Markelo

Koopsom € 315.000 V.O.N.

Verkocht o.v.

Roosdomsweg 8 | Markelo

Koopsom € 315.000 V.O.N.

Waarom u hier wilt wonen:

Ter Steege Vastgoed Rijssen zal aan de Roosdomsweg , 6, 6a en 8 te Markelo een drietal fraaie woningen realiseren. Doelstelling startbouw begin 2019

Bouwnummer 1 (Roosdomsweg 8): VERKOCHT

Bouwnummer 2 (Roosdomsweg 6a): VERKOCHT
- perceeloppervlakte 246 m²+
- koopsom € 315.000,- vrij op naam ++

Bouwnummer 3 (Roosdomsweg 6): VERKOCHT OV
- perceeloppervlakte 245 m²+
- koopsom € 325.000,- vrij op naam ++

Plattegronden zijn op te vragen via Otten & Flim Makelaardij. Op de website van Otten & Flim Makelaardij kunt u ook informatiebrochures downloaden.

Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op de prachtige, monumentale molen 'Mölle van Buursink'. Lopend is het centrum van Markelo in vijf minuten bereikbaar. De woningen zullen voorzien worden van een slaapkamer en badkamer op de begane grond en een geïsoleerde berging. Een tweede slaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping. Vanwege deze indeling verdienen deze woningen het predicaat 'levensloopgeschikt'.

+ genoemde oppervlaktes kunnen gering afwijken.
++ de koopsom is vrij op naam, dan wil zeggen inclusief: grondkosten, bouwkosten, honoraria architect en overige adviseurs, verkoopkosten en overdrachtskosten, notariskosten, kosten die verband houden met de juridische levering en kadastraal recht, leges bouwvergunningen, 21% BTW en de eenmalige aansluitkosten van gas, water, elektra en riolering. Wijzigingen zijn voorbehouden en daarom kunnen aan deze prijslijst geen rechten worden ontleend. Kosten voor meer- en minderwerk zijn exclusief. De grond is rentedragend vanaf datum start bouw en bedraagt 6% op jaarbasis. Kosten i.v.m. de eventuele financiering van de woning zijn niet in de koopsom inbegrepen.

Wees verstandig en plan een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken.

Bezichtig Roosdomsweg 8

Wilt u Roosdomsweg bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen