Advies? 0548 - 544 333

Stationsdwarsweg 0 | Rijssen

Prijs op aanvraag

Stationsdwarsweg 0 | Rijssen

Prijs op aanvraag

Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij presenteert met trots diverse commerciële ruimtes in De Spoorburght aan het stationsplein van Rijssen. Op zoek naar hoogwaardige KANTOORRUIMTE op een goed te bereiken, fantastische zichtlocatie? Een deel van de ruimtes is nog TE KOOP / TE HUUR. De benedenverdieping bestaat uit publiekelijk toegankelijke kantoren en daghoreca. Op de eerste verdieping is nog ruim 500 m² beschikbaar als kantoorruimte. De verdiepingen bestaan verder uit luxe appartementen.

De entree is gelegen aan het stationsplein. In de ruimtelijke entree met vide en balustrade treft u de trapopgang en de liftinstallatie. De indeling van een deel van de eerste verdieping is nader te bepalen. De ruimte /ruimtes kunnen zowel casco als verder afgewerkt worden opgeleverd. Op de website van Otten & Flim treft u gedetailleerde downloads, welke een goede indruk geven van de indeling en de mogelijkheden.

De Spoorburght. Een absolute blikvanger aan het stationsplein en een aanwinst voor Rijssen. De locatie is herontwikkeld door Ter Steege Vastgoed. De bouw vordert inmiddels. Door uw bedrijf op deze locatie te huisvesten geeft u een prachtig visitekaartje af. Temeer, omdat de omliggende infrastructuur gelijktijdig met de bouw herzien zal worden. De stationsplein zal opnieuw ingericht worden en op termijn zal aan de andere zijde (dus in een naburig pand) een nieuwe Albert Heijn supermarkt gerealiseerd worden.

Bezichtig Stationsdwarsweg 0

Wilt u Stationsdwarsweg bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen