Advies? 0548 - 544 333

Westerstraat 1 | Rijssen

Vraagprijs € 189.000 K.K.

Westerstraat 1 | Rijssen

Vraagprijs € 189.000 K.K.

Waarom u hier wilt wonen:

In het centrum van Rijssen staat deze grote woning te koop!
De ideale kans voor de handige klusser;
Per direct beschikbaar.

Geïnteresseerd? Maak vrijblijvend een afspraak, wij zijn bereikbaar op 0548-544333 of via makelaardij@otten-flim.nl.

Indeling en omschrijving woning:
Aan de voorzijde bevindt zich de ingang naar de verblijfsruimte. Deze ruimte is voorzien van een keukenblok en toiletruimte.
Aan de zijkant bevindt zich de voordeur van de woning. Via deze entree komt u in een hal met een trapopgang naar de eerste verdieping. Ook bevinden zich op de begane grond een eetkeuken met inbouwkeuken en kachel, betegelde berging met elektra- en wateraansluiting, , hal met achterentree, kastruimte, toiletruimte met wastafel en toilet en een slaapkamer.

1e verdieping:
Via een trapopgang bereikt u de 1e verdieping. U komt in een ruime hal, vanaf deze ruimte zijn de slaapkamers, badkamer en woonkamer te bereiken. De ruime woonkamer is voorzien van een kachel en een eetgedeelte met inbouwkeuken. Er zijn 4 slaapkamers op de verdieping aanwezig. De badkamer is voorzien van een wastafel, ligbad en een toilet.

2e verdieping:
De bergzolder is via een vlizotrap te bereiken.

Algemeen:
Dit object is gelegen in het centrum van Rijssen en is zowel met eigen als met het openbaar vervoer goed te bereiken.
De tuin naast de woning is gelegen op het zuiden.

Deze woning is een ideale kans voor een handige klusser (de woning is gedateerd), maar ook voor iemand die op zoek is naar een kavel in het centrum om nieuwbouw te realiseren.

Een makelaar van Otten & Flim Makelaardij begeleidt u graag optimaal bij de bezichtiging van deze woning. Wees verstandig en plan voorafgaand aan de bezichtiging een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Indien u deze woning koopt staat onze prachtige verhuisaanhanger één dag gratis voor u ter beschikking!

Bezichtig Westerstraat 1

Wilt u Westerstraat bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen