Advies? 0548 - 544 333

Westerstraat 6 | Rijssen

Vraagprijs € 339.000 K.K.

Westerstraat 6 | Rijssen

Vraagprijs € 339.000 K.K.

Waarom u hier wilt wonen:

Karakteristieke vrijstaande woning;
Gelegen nabij het centrum van Rijssen
Ruime vrijstaande garage;
Volledig geïsoleerde woning;

De huidige eigenaren hebben in 2018 de woning geheel opgefrist en gerenoveerd. Zo is er o.a. een nieuwe keuken geplaatst, het dak vervangen, volledig optimaal geïsoleerd en de dakkapel volledig gerenoveerd. Ook het elektra is vernieuwd en zijn er verschillende deuren vervangen. Er zijn extra ramen geplaatst, wat zorg voor extra licht in de woning en de tuin is opnieuw aangelegd en bestraat.

Indeling woning:
Aan de voorzijde van de woning betreedt u de hal. In deze hal is er toegang tot de meterkast, via een trapopgang naar de 1e verdieping, een trapkast, toiletruimte, badkamer, slaapkamer en de woonkamer. In de badkamer bevinden zich de inloopdouche, dubbele wastafel, ligbad, radiatoren, wasmachine- en wasdrogeraansluiting. Via een mechanische box is er ventilatie. Vanuit de slaapkamer aan de voorzijde is ook de kelder te bereiken.
De doorzon en royale woonkamer heeft door de grote ramen veel lichtinval. De vloerverwarming zorgt voor de nodige warmte.

Aan de achterzijde is een ruime woonkeuken gerealiseerd. Een achterportaal geeft toegang tot de achtertuin en er is een extra toiletruimte aanwezig. De keuken heeft een inbouwkeuken in hoekopstelling met apparatuur zoals een afzuigschouw, koelkast, oven, vaatwasser, inductiekookplaat en een spoelbak.

1e verdieping:
Vanaf de overloop zijn er 4 slaapkamers te bereiken. De cv-opstelling (bj. 2018) bevindt zich op de slaapkamer aan de achterzijde. Eventueel is er een extra toiletruimte te realiseren op deze verdieping.

2e verdieping:
Via een luik is de bevloerde bergzolder te bereiken.

Algemeen:
De achtertuin is fraai aangelegd. Achter op het perceel bevindt zich een vrijstaande stenen garage. Vanaf de Haarzijde is er een oprit waardoor u uw auto kunt parkeren op eigen perceel. Dit alles is gebouwd op een perceel van 315 m². Van binnen en buiten zeer netjes verzorgd… een woning die u moet ervaren tijdens een bezichtiging. Daarom begeleidt een makelaar van Otten & Flim Makelaardij u graag optimaal bij de bezichtiging van deze woning. Wees verstandig en plan voorafgaand aan de bezichtiging een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Indien u deze woning koopt, staat onze prachtige verhuisaanhanger 1 dag gratis voor u ter beschikking!

Bezichtig Westerstraat 6

Wilt u Westerstraat bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen