Advies? 0548 - 544 333

Witmoesdijk 5 | Rijssen

Vraagprijs € 225.000 K.K.

Witmoesdijk 5 | Rijssen

Vraagprijs € 225.000 K.K.

Waarom u hier wilt wonen:

Tweekapper, met eigen garage en royaal oprit, op een heerlijke woonlocatie;
De ideale kans voor de handige klusser;
Authentieke details zoals glas-in-loodramen;
Achtertuin met een prachtig vrij uitzicht over weilanden met in de verte de Regge.

(Rondom de verkoop van dit huis organiseert Otten & Flim Makelaardij een kijkavond op donderdag 4 oktober a.s. van 18.30 tot 20.00 uur en een kijkmiddag op vrijdag 5 oktober 2018 van 15.30 uur tot 17.00 uur zijn. U bent van harte welkom! Een afspraak maken is niet nodig).

Let op! De genoemde prijs betreft een bieden vanaf prijs!
Na een bezichtiging kunt u een bod uitbrengen van minimaal € 225.000,- k.k. via een biedingsformulier. Dit formulier ontvangt u na de bezichtiging en kunt u ingevuld bij ons kantoor inleveren. Sluitdatum biedingen: donderdag 11 oktober a.s. tot 12.00 uur!

Indeling:
Begane grond:
Via de entree komt u in een hal waar zich de meterkast, toiletruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping bevinden. De woonkamer heeft een voorkamer die te bereiken is via en-suitedeuren met glas-in-loodramen. De voorkamer is voorzien van een mooie erker.
De dichte keuken heeft een plavuizenvloer, een gaskachel en een inbouwkeuken met diverse apparatuur. Aan de achterzijde bevindt zich de bijkeuken met een vaste kast, wasmachineaansluiting en daarboven een vliering.

Kelder
De keuken heeft een toegangsdeur naar de kelder. De overloop naar de keldertrap kan gebruikt worden als provisieruimte. In de kelder bevinden zich schappen voor opslag etc.
De kelder wordt belucht via een kelderraam.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers waarvan één met een balkon (alle slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast). Er is een doucheruimte met wastafel en douchehoek.

2e verdieping:
De ruime zolder is te bereiken via een vlizotrap. Het is mogelijk om een vaste trap te realiseren vanaf de eerste verdieping. Zo ontstaat de mogelijkheid om een ruime extra slaapkamer te creëren op de 2e verdieping. Ook het plaatsen van een dakkapel is mogelijk.

Algemeen:
Deze tweekapper is gebouwd op een perceel van 303 m². De woning heeft veel authentieke details en biedt grotendeels spouwmuren. De garage met schuin dak is voorzien van een zolder en elektra is aanwezig.
De woning dient gerenoveerd te worden. Zo is er bijvoorbeeld geen cv-ketel aanwezig en is er een oude meterkast.

Wees verstandig en plan voorafgaand aan de bezichtiging een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Indien u deze woning koopt staat onze prachtige verhuisaanhanger één dag gratis voor u ter beschikking!

Bezichtig Witmoesdijk 5

Wilt u Witmoesdijk bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen