Advies? 0548 - 544 333

Achteresweg 13 | Enter

Vraagprijs € 350.000 K.K.

Achteresweg 13 | Enter

Vraagprijs € 350.000 K.K.

Waarom u hier wilt wonen:

Fantastische ligging met uitgestrekte landerijen rondom
Volop ruimte op en om het eigen erf
Bij de koop inbegrepen: perceel grasland aan de overzijde van de weg

Er kan op deze prachtige woning geboden worden vanaf € 350.000,- k.k. Daarbij geldt dat op het perceel landbouwgrond geen 2% maar 6% overdrachtsbelasting van toepassing is.

Algemene kenmerken:
- Bouwjaar omstreeks 1880;
- Inhoud woonhuis 375 m3
- Totaal perceeloppervlak 6.396 m² (waarvan 2420 m² grasland aan de overzijde van de weg)
- Op het perceel bevindt zich 1 grote schuur, onderverdeeld in 2 garages en een stal
- Woonhuis heeft spouwmuren
- Meer informatie over het bestemmingsplan is te vinden op de website van Otten & Flim.

Via de entree komt u in de hal die toegang geeft tot de volgende ruimtes op de begane grond: toiletruimte met wandcloset, een badkamer voorzien van een douchehoek, wastafel, designradiator en een mechanische ventilatie, provisiekast, een dichte keuken waar u een inbouwkeuken treft met diverse apparatuur. Via de keuken betreedt u de bijkeuken. Vanuit de hal is de gezellige woonkamer te bereiken. Deze woonkamer biedt een houten vloer en terrasdeuren naar de achtertuin.
Vanuit de hal nemen we de trap naar de 1e verdieping. Daar bereikt u een slaapkamer, kastruimte en een cv-kast (CV-opstelling bj. 2014). De verdieping is voorzien van een laminaatvloer en 3 dakramen.

De buitenruimte is indrukwekkend. Hier ervaart u volop de voordelen van het wonen in een landelijke omgeving.
De grote schuur met dubbele carport is onderverdeeld in 2 garages en een stal. De garage is voorzien van een opslagruimte, vliering, aardappelkelder, aansluiting voor een gaskachel en een wasruimte met wasmachine- en wasdrogeraansluiting. De stal heeft een afdak, opslagruimte en een kast met elektra.

Een makelaar van Otten & Flim Makelaardij begeleidt u graag optimaal tijdens de kijkdagen bij deze woning. Wees verstandig en plan voorafgaand aan de kijkdagen een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Indien u deze woning koopt staat onze prachtige verhuisaanhanger één dag gratis voor u ter beschikking!

Bezichtig Achteresweg 13

Wilt u Achteresweg bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen