Advies? 0548 - 544 333

Ambachtsstraat 7 | Rijssen

€ 56 P.M2.P.J.

Ambachtsstraat 7 | Rijssen

€ 56 P.M2.P.J.

Op prachtige locatie, aan de rand van de uitgestrekte industrieterreinen van Rijssen biedt Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij een deel van dit keurige bedrijfsverzamelgebouw te huur aan. Het betreft kantoorruimte met een eigen entree en keuken + toiletgroep op de begane grond. Het geheel is circa 230 m2 bvo groot, waarbij de kantoorruimtes verdeeld zijn over 60 m2 op de begane grond en 85 m2 op de verdieping. De aantrekkelijke huurprijs bedraagt € 55,80 ex btw per m2 per jaar, waardoor de maandelijkse huursom uitkomt op € 1.069,50

Algemeen
Het pand oogt eigentijds. De fraaie gevel biedt volop mogelijkheid om eigen signing aan te brengen. Wanneer u het pand betreedt via de entree aan de voorzijde treft u aan de rechterzijde de keuken. Links bevindt zich een kantoorruimte, verdeeld in twee delen, met aan de voorzijde een uitgifteloket. Naast de ruime trapopgang vindt u de toiletgroep. De verdieping bestaat uit een viertal kantoorruimtes welke variëren in grootte. Eén van de kantoren is makkelijk te splitsen. Het grootste deel van de werkplekken is voorzien van airco-units. Parkeren kan voor de deur, of langs de openbare weg. Op de website van Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij treft u een verhuurtekening met indicatieve maatvoering en indeling.

Contractueel
De huidige huurder verhuist in de komende maanden naar een groter kantoorpand. De ingangsdatum is daarom in overleg nader te bepalen. Voor de schriftelijke vastlegging van afspraken wordt het Standaard ROZ-model gehanteerd. Er zal sprake zijn van een met btw belaste verhuur. De maandelijkse huur, btw en een nader te bepalen voorschot (levering van zaken en diensten, waaronder energie) dienen per maand vooruitbetaald te worden. De opzegtermijn bedraagt 6 maanden. Huurder zal verplicht worden een bankgarantie te stellen, of waarborgsom te storten ter grootte van 3 maandtermijnen. Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bestemming
Het geheel heeft als basisbestemming "Bedrijventerrein". De functie-aanduiding van de locatie betreft bedrijven tot en met categorie 4.1. Voor nadere informatie dient u het vigerende bestemmingsplan te raadplegen. Indien gewenst kan de makelaar u in contact brengen met gemeente Rijssen-Holten.

Informatie
Interessant voor u? Neemt u dan gerust contact op met Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij. Een vrijblijvende bezichtiging plannen we graag. Contact: (0548) 544 333 of makelaardij@otten-flim.nl

Bezichtig Ambachtsstraat 7

Wilt u Ambachtsstraat bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen