Advies? 0548 - 544 333

Argonstraat 1 | Rijssen

Vraagprijs € 425 P.M.

Argonstraat 1 | Rijssen

Vraagprijs € 425 P.M.

Op industrieterrein ‘Plaagslagen’ in Rijssen treft u dit in 2008 gerealiseerde complex aan. Het betreft een representatief gebouw op een fraaie en goed te bereiken locatie met voldoende parkeergelegenheid. Diverse ondernemers hebben inmiddels de sleutel. Bent u de volgende?

Het pand telt veel afzonderlijke kantoorruimtes. Op de website van Otten & Flim treft u een verhuurplattegrond aan van de begane grond en van de verdieping. Iedere kamer is genummerd. De kamers die onderstaand niet worden genoemd zal reeds verhuurd.

OPTIES
- Begane grond kamer 1+2 (direct bij de grote entree) Totaal 40 m2. Toiletten gezamenlijk. Pantry nog te realiseren. Huurprijs 425,- ex btw per maand. Aanvaarding op korte termijn mogelijk.

- Eerste verdieping kamer 1+2+3 (direct na de trapopgang) Totaal 80 m2. Entree gezamenlijk (grote entree). Toiletten op verdieping gezamenlijk, evenals de centrale keuken. Huurprijs 600,- ex btw per maand. Aanvaarding op korte termijn mogelijk.

- Eerste verdieping kamer 13 (straatzijde, gedeelde entree) Totaal 40 m2. Toilet op begane grond gezamenlijk. Eigen keuken. Huurprijs 425,- ex btw per maand. Aanvaarding in overleg.

- Een aantal kamers zal op termijn beschikbaar komen. Interesse in méér vierkante meters kantoorruimte? informeer gerust naar de mogelijkheden.

OVERLEG
In overleg met de verhuurder zullen nadere afspraken gemaakt worden over de verhuurvoorwaarden, zoals de stoffering en het gebruik van gemeenschappelijke ruimtes. Kleine bouwtechnische aanpassingen zijn voorwaardelijk bespreekbaar. Er zal een model standaard ROZ-huurovereenkomst worden opgesteld door Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij. De huurprijs kent een opslag voor energie (met naverrekening) en een vaste bijdrage voor het alarm op basis van et het aantal vierkante meters, naar rato. Genoemde metrage is gebaseerd om een inschatting op basis van een plattegrond. Maatvoeringen kunnen licht afwijken. De verhuurprijzen worden verhoogd met omzetbelasting.

Bezichtig Argonstraat 1

Wilt u Argonstraat bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen