Advies? 0548 - 544 333

Graaf Ottostraat 29 | RIJSSEN

Vraagprijs € 189.500 K.K.

Graaf Ottostraat 29 | Rijssen

Vraagprijs € 189.500 K.K.

Waarom u hier wilt wonen:

Leuke eindwoning gelegen aan een mooi hofje
Voorzien van een garage met achterom
royale achtertuin met volop privacy

Indeling:
Begane grond: hal met plavuizenvloer, trapopgang, meterkast, woonkamer voorzien van schuifpui, schouw en gasaansluiting, halfopen keuken, achterportaal, toiletruimte met toilet en fontein, berging/bijkeuken, hobbyruimte, CV-opstelling.

1e verdieping: overloop, badkamer, 3 slaapkamers, allen voorzien van laminaat en twee met vaste kast. Vlizotrap naar 2e verdieping: bevloerde bergzolder.

Algemeen:
Op zoek naar een leuke eindwoning, gelegen aan een hofje, met een aantrekkelijke vraagprijs? Kom dan eens kijken aan Graaf Ottostraat 29. Deze woning is omstreeks 1953 gebouwd en in latere jaren verder uitgebouwd. Daardoor biedt dit huis -zeker op de begane grond- verrassend veel ruimte. Naast een aangebouwde garage treft u een achterom en een mooie tuin welke volop privacy biedt. Het perceel is totaal ca 263 m² groot. In 2011 zijn de dakbedekking en de goten van de woning vervangen. Tevens is een groot aantal kunststof kozijnen met dubbel glas geplaatst. Vanuit de woonkamer geniet u van een vrij uitzicht op een groenvoorziening. Tal van voordelen, dus. De woning en de garage dienen echter op een aantal punten gemoderniseerd te worden. Hier is in de prijsstelling rekening mee gehouden.

Bezichtig Graaf Ottostraat 29

Wilt u Graaf Ottostraat bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen