Advies? 0548 - 544 333

Neonstraat 3a | Rijssen

Vraagprijs € 245.000 K.K.

Neonstraat 3a | Rijssen

Vraagprijs € 245.000 K.K.

Deze prachtige showroom met opslagruimte wordt TE KOOP aangeboden door Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij. De meters aan de voorzijde van het pand vormen de prachtige showroom. Aan de linkerzijde van het pand is een opslagunit gelegen waarin een verdieping is aangebracht. Het pand is tevens te huur. Wordt dit het visitekaartje van uw bedrijf?
- Showroom voorzijde op begane grond ca. 99 m² (waarvan 36 m² opslag, met overheaddeur)
- Opslagruimte begane grond met overheaddeur ca. 72 m²
- Showroom voorzijde op verdieping ca. 99 m²
- Kantoor en kantine op verdieping ca. 72 m²
- Zeven eigen parkeerplaatsen
- Zichtlocatie
- Tekening te downloaden op de website van Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij.

Indeling
Via de entree van Neonstraat 3 aan de voorzijde -welke voorzien is van veel glaswerk- stapt u de prachtige showroom binnen. Bij de entree aan de zijkant (op de foto de voorste loopdeur) bevindt zich ook de meterkast, een toiletgelegenheid en de trapopgang naar de verdieping. De begane grond bestaat uit showroom van ca. 99 m², waarvan een deel geschikt is om opslagruimte/kantoor te realiseren. De dichte trapopgang leidt naar de verdieping, waar eveneens een mooie showroom is gesitueerd. Deze ruimte kan ook prima ingedeeld worden ten behoeve van kantoren. Neonstraat 3a is eveneens toegankelijk via een eigen entree, met toilet, meterkast en trapopgang. Deze unit heeft ook een overheaddeur. Op de verdieping treft u een kantoorruimte en een mooie kantine. Daarnaast is er sprake van een doorgang naar de verdieping van Neonstraat 3.

Voorzieningen
Zowel Neonstraat 3 als Neonstraat 3a zijn voorzien van een eigen meterkast. De ruimtes worden centraal verwarmd middels radiatoren. Daarnaast is een aantal airco-units aanwezig. In de kantine op de verdieping bevindt zich een keuken. In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid en het pand biedt een zeven-tal eigen parkeerplaatsen. Het pand is voorzien van een alarminstallatie. Zoals op de foto’s te zien is, zijn de ruimtes keurig afgewerkt. De combinatie van showroom met opslag- en productieruimte en de mogelijkheid om klanten op professionele wijze te ontvangen, maakt dit pand bijzonder aantrekkelijk.

Contractueel
De financiële huishouding van de Vereniging van Eigenaren is keurig. De Vereniging komt in goede harmonie, periodiek samen. De ledenbijdrage bedraagt in totaal (dus voor beide units) € 111,59 per maand. De aanvaarding van de units is in overleg.

Informatie
Interessant voor u? Neemt u dan gerust contact op met Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij. Een vrijblijvende bezichtiging plannen we graag. (0548) 544 333 of makelaardij@otten-flim.nl

Bezichtig Neonstraat 3a

Wilt u Neonstraat bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen