Advies? 0548 - 544 333

Stationsdwarsweg 7 | Rijssen

Prijs op aanvraag

Stationsdwarsweg 7 | Rijssen

Prijs op aanvraag

Op markante locatie aan het nieuwe stationsplein van Rijssen, biedt Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij ca 531 m2 casco afgewerkte nieuwbouw kantoorruimte met eigen entree te koop aan. De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping van het complex ‘de Spoorburght’, dat verder een 12-tal luxe woonappartementen biedt. Op de begane grond is daghoreca (huur) en financiele dienstverlening (koop) gehuisvest. Deze kantoorruimte wordt ook te huur aangeboden.

Indeling
De open kantoorruimte is casco afgewerkt en kan geheel naar eigen wens worden ingedeeld. De centrale entree -die voorzien is van een ballustrade, een electrische schuifdeur en een plavuizenvloer- geeft toegang tot de reeds aanwezige liftinstallatie. De ruime trapopgang leidt eveneens naar de verdieping. Er is sprake van een eigen entree, die uiteraard geheel in huisstijl kan worden afgewerkt. De kantoorruimte is voorzien van talloze ramen, waardoor daglicht volop binnentreedt en de mogelijkheid van herkenbare signing is ontstaan. Op de website van Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij kunt u een gedetailleerde verkoopplattegrond downloaden, die een goede indruk geeft van de mogelijke indeling.

Locatie
Door de situering pal aan het bekende stationsplein van Rijssen, is het uitzicht vanaf uw werkplek voor u en uw medewerkers ronduit dynamisch. Aan de voorzijde kijkt u uit over het NS treinstation met busplein en aan de andere zijde ziet u de bedrijvigheid van het Rijssense centrum met supermarkt Jumbo en (binnen afzienbare tijd) Albert Heijn. Met uw huisvesting in ‘De Spoorburght’ geeft u dus een mooi visitekaartje af, zowel aan particulieren als aan zakelijke klandizie.

Financieel
Het gebouw is gesplitst in appartementsrechten. Er is een actieve Vereniging van Eigenaars met professionele administratie. Uiteraard zijn zaken als huishoudelijk reglement en financiële huishouding prima geregeld. Op aanvraag is documentatie beschikbaar bij Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij. Voor deze kantoorruimte geldt een maandelijkse, nader te bepalen bijdrage in de servicekosten.

Informatie
Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij is u graag van dienst met een bezichtiging in het pand. Benieuwd naar uw zakelijke financieringsmogelijkheden? Wees verstandig en plan voorafgaand aan uw bezichtiging een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim MKB/Credion; een alternatief op de zakelijke grootbank en met toegang tot meer dan 80 verschillende geldbronnen hét adres voor de begeleiding van uw zakelijke financieringsaanvraag. Bel Otten & Flim op (0548) 544 333 voor meer informatie.

Bezichtig Stationsdwarsweg 7

Wilt u Stationsdwarsweg bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen