Advies? 0548 - 544 333

PENSIOEN WERKGEVERS

OTTEN & FLIM PENSIOENEN

U bent werkgever van een leuke club mensen. Aan welzijn van uw personeel hecht u grote waarde. Daarom trof u in het verleden een collectieve pensioenvoorziening. Waar lette u op, toen u deze voorziening sloot? Hoe vaak heeft er de afgelopen jaren een update plaatsgevonden, vanwege gewijzigde wet- en regelgeving? Is er voordeel te behalen voor u en uw werknemers?

U denkt met uw pensioenvoorziening prima secundaire arbeidsvoorwaarden te bieden. Is dat ook zo? Past de voorziening nog wel bij uw bedrijf? Natuurlijk, u wilt de kosten beheersbaar houden. Maar wordt het niet eens tijd om het pensioen te herzien? Uit onze dagelijkse pensioenadviespraktijk blijkt namelijk dat grote besparingen samen kunnen gaan met flinke verbeteringen. Goed voor uw bedrijfsresultaat. En goed voor uw mensen, waar u zo zuinig op bent.

Besparing voor de werkgever en verbetering voor het personeel!

Hoe het staat met uw voorziening, rekenen wij graag voor u uit. Betekent een wijziging voordelen? Dan is aan u de keus of u de volgende stap zet. Graag bemiddelen wij bij de herziening van uw pensioenvoorziening. Compleet, van A tot Z. Wij leiden u dan door het doolhof van regels en (fiscale) wetten, veelal in samenspraak met uw accountant.

Zo weet u dat het goed zit; voor uw bedrijf en voor uw mensen!

contact