Advies? 0548 - 544 333

Bouwstraat 8 | Rijssen

Vraagprijs € 745.000 K.K.

Bouwstraat 8 | Rijssen

Vraagprijs € 745.000 K.K.

Deze mooie winkelruimte wordt te koop aangeboden door Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij. De winkel - verdeeld in meerdere eenheden - heeft een vloeroppervlak van ca 347 m² en maakt onderdeel uit van appartementencomplex ‘Elsenerpoort’. Het gebouw staat op een prachtige locatie aan de rand van de levendige stadskern van Rijssen. Op dit moment is de winkel in gebruik als winkel in kantoorartikelen-/boekenzaak en marktwinkel, maar het gebouw en de locatie lenen zich voor veel doeleinden.

Doordat er sprake is van 3 appartementsdelen, is de winkel eenvoudig op te splitsen in 3 afzonderlijke winkels. Per unit is een eigen meterkast aanwezig. De afmetingen van de eenheden bedragen resp. 134 m², 111 m² en 102 m².

Winkelstad Rijssen
Ondernemersstad Rijssen huisvest veel actieve, zelfstandig ondernemers. Ook landelijke ketens zijn goed vertegenwoordigd. De gevestigde winkels hebben een grote aantrekkingskracht op winkelend publiek uit de hele regio. Het centrum van winkelstad Rijssen kent weinig leegstand. Het vestigingsklimaat is aangenaam te noemen. Rijssen-Holten is 2 jaar op rij bekroond tot de meest MKB-vriendelijke gemeente van Nederland.

Vereniging van Eigenaars
De actieve Vereniging van Eigenaars kent een uitstekende, financiële administratie. Er zijn ruim voldoende reserves in kas. Omdat het pand in 1995 is gerealiseerd, zijn de onderhouds- en energiekosten ten opzichte van oudere panden erg laag. De bijdrage (servicekosten) bedraagt voor 3 units samen ca € 100,- per maand. Bij een bezichtiging verstrekt de makelaar u een recent financieel jaarverslag. Tevens is een Huishoudelijk Reglement van kracht.

Parkeren
In de nabije omgeving wordt veel gratis parkeergelegenheid geboden; onder andere in de parkeergarage onder het nabijgelegen gemeentehuis.

Bestemming
Op de locatie van het pand geldt bestemmingsplan ‘Centrum-Elsenerstraat’ met als bestemming ‘detailhandel’. Voor nadere informatie dient u het vigerende bestemmingsplan zelf te raadplegen. Indien gewenst, kan Otten & Flim u in contact brengen met gemeente Rijssen-Holten. Binnen de VvE is bepaald dat huisvesting van onder andere horeca ter plaatse niet is toegestaan.

BTW
De koopsom is vrijgesteld van BTW.

Aanvaarding
In overleg.

Meer weten?
Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij is u graag van dienst met een uitgebreide bezichtiging. Meer weten, of een afspraak plannen? Kijk op de website van Otten & Flim. Daar vindt u ook de verkoopplattegrond die als download wordt aangeboden.

Bezichtig Bouwstraat 8

Wilt u Bouwstraat bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen