Advies? 0548 - 544 333

Butaanstraat 22a | Rijssen

€ 69.500 P.J.

Butaanstraat 22a | Rijssen

€ 69.500 P.J.

TE HUUR | Butaanstraat 22a Rijssen

Algemeen
Op prachtige locatie, aan toegangsweg van industrieterrein ‘de Plaagslagen’ in Rijssen, biedt Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij dit fraaie bedrijfspand te huur aan. Het afwerkings- en onderhoudsniveau van dit pand is werkelijk uitzonderlijk. De gebruikte materialen in de kantoren (totaal ca. 350 m2) en in de grote opslag- en productiehal (ca. 825 m2) dragen bij aan de hoogwaardige uitstraling van het pand. Met de huisvesting op deze locatie geeft u een prachtig visitekaartje af. De gevel biedt goede mogelijkheden voor signing. Het buitenterrein is keurig verhard en biedt aan de voorzijde een aantal parkeerplaatsen. Verder is parkeren volop mogelijk langs de openbare weg. Op de website van Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij kunt u een verhuurtekening downloaden met indicatieve maatvoering en indeling van het pand.

Kantoren
Via een indrukwekkende entree aan de voorzijde van het pand betreedt u de kantoorruimtes. De entree ademt licht en ruimte, voornamelijk vanwege het vele glaswerk. Tal van opties zorgen ervoor dat het pand veel comfortabele werkplekken biedt. Er is een keukenruimte met inbouwkeuken aanwezig, de toiletgroepen zijn volledig betegeld en geheel eigentijds, er zijn diverse inbouwkasten aanwezig, etc. De kantoren zijn dus geheel gebruiksklaar, mede omdat de raambekleding en stoffering in nieuwstaat verkeert. Systeemplafonds met verlichting zijn aanwezig en per ruimte is het klimaat te regelen. De kantoordeuren zijn voorzien van hoogwaardige, digitale toegangstechniek. Uiteraard zijn zaken als alarm- en brandmeldinstallatie prima in orde, waardoor veiligheid ook wordt gewaarborgd. Een glasvezelaansluiting is aanwezig.
Op de begane grond bestaat de indeling momenteel uit een drietal zeer ruime kantoren/vergaderruimtes. Behalve een toiletgroep treft u op de begane grond ook de inbouwkeuken en een aantal technische ruimtes aan. Bij de achterentree van de kantoren is ook de tussendeur naar de opslag- en productieruimte gesitueerd.
Een fraaie, open trapopgang met vide in de entree leidt naar de eerste verdieping. Op deze verdieping treft u eveneens een drietal grote vergaderruimtes aan. Door de omvang van de ruimtes en de praktische indeling, waarbij veel glazen scheidingswanden zijn gebruikt, zijn de grote ruimtes eenvoudig op te delen in kleinere werkkamers. E.e.a. na overleg met de verhuurder.

Opslag- en productiehal
De opslag- en productieruimte is met een vrije hoogte van ca 6.30 meter en een overspanning van maar liefst 26.00 meter prima geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Daglicht treedt naar binnen via de 4 overheaddeuren aan weerszijden en de lichtstraat. De bereikbaarheid en laad-/losmogelijkheid aan de voorzijde zijn prima. De toegang tot de 4 elektrisch bedienbare overheaddeuren aan de zijkant wordt verkregen via een eveneens elektrisch bedienbare poort op het terrein van het naastgelegen bedrijf. Daarover zijn goede afspraken te maken. Verlichting is aanwezig, alsmede heaters. Gezien de bouwperiode van het pand is er sprake van een goede isolatiewaarde.

Contractueel
• De jaarhuurprijs € 69.500,- te vermeerderen met BTW (belaste verhuur)
• Looptijd 5+5 jaar
• Huurovereenkomst Standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015
• Opzegtermijn 12 maanden
• Huurprijsaanpassing Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)
• Betalingen Huur, btw en betaling voor levering van zaken en diensten (nader te bepalen) per maand vooruit
• Zekerheidsstelling Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur
• Aanvaarding Op korte termijn mogelijk

Bestemming
Het geheel heeft als basisbestemming "Bedrijventerrein". De functie-aanduiding van de locatie betreft bedrijven tot en met categorie 3.1. Voor nadere informatie dient u het vigerende bestemmingsplan te raadplegen. Indien gewenst kan de makelaar u in contact brengen met gemeente Rijssen-Holten.


Bezichtig Butaanstraat 22a

Wilt u Butaanstraat bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen