Advies? 0548 - 544 333

Hogepad 108 | Rijssen

Vraagprijs € 150.000 K.K.

Hogepad 108 | Rijssen

Vraagprijs € 150.000 K.K.

TE KOOP | Hogepad 108 Rijssen
Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij biedt aan de rand van het Rijssense centrum deze mooie winkelruimte te koop aan. De winkelruimte heeft een totaal vloeroppervlak van ca 83 m² bvo, bestaande uit ca 62 m² winkelvloer en 21 m² overige ruimtes (keuken, kantoor en toilet). De overige ruimtes zijn achterin de winkel gesitueerd, waardoor de winkelruimte optimaal als verkoopvloeroppervlak benut kan worden. De voorgevel van de winkel leent zich prima voor herkenbare reclame, mede vanwege de opvallende zichtlocatie en het grote aantal dagelijkse passanten.

Het object is gelegen op een prachtige zichtlocatie aan het Hogepad (Centrumring) in Rijssen. Vanuit de winkel heeft u zicht op het levendige centrum. Het in 2009 gerealiseerde complex biedt in totaal 3 commerciële ruimtes op de begane grond. De etages van het gebouw bestaan uit keurige appartementen. Gratis parkeren is voor klandizie mogelijk langs de openbare weg en op het aan de overzijde van de weg gelegen, grote parkeerterrein. Als winkeleigenaar parkeert u comfortabel op de achtergelegen, overdekte parkeerplaats. Deze is bereikbaar via de op afstand bedienbare toegangspoort aan de voorzijde, onder het gebouw. Op de parkeerplaats is 1 eigen parkeervak voor u aanwezig.

De winkelruimte is op dit moment in gebruik als schoenmakerij. De aanwezige inventaris zal voor oplevering worden verwijderd. De ruimte biedt een keurig systeemplafond met verlichting. De muren bestaan gladde wanden met glasvliesbehang. Het pand is te betreden via entree aan de voorzijde en de ‘personeelsuitgang’ aan de binnenzijde, waar u uitkomt in de gemeenschappelijke gang. Behalve een keurige winkelvloer wordt tevens een keuken en een werkkamer/opslagruimte geboden. Daar is ook de volledig betegelde toiletgelegenheid, voorzien van mechanische ventilatie, wandcloset en fontein gesitueerd. De parketvloer kan tegen meerprijs van de verkoper worden overgenomen.

Bestemming en contactueel
De koopsom zal belast worden met btw. De aanvaarding van het pand is nader te bepalen. Op de locatie van het pand geldt bestemmingsplan ‘Centrum II’ met als bestemming ‘maatschappelijk en dienstverlening’. Voor nadere informatie dient u het vigerende bestemmingsplan zelf te raadplegen. Indien gewenst, kan Otten & Flim u in contact brengen met gemeente Rijssen-Holten. In de splitsingsakte is bepaald dat ter plaatse geen horeca wordt toegestaan, zonder toestemming van de Vereniging van Eigenaars.

Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij is u graag van dienst met een uitgebreide bezichtiging. Meer weten, of een afspraak plannen? Kijk op de website van Otten & Flim. Daar vindt u ook de verkoopplattegrond die als download wordt aangeboden.

Bezichtig Hogepad 108

Wilt u Hogepad bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen