Advies? 0548 - 544 333

Neonstraat 3F | Rijssen

Vraagprijs € 199.500 K.K.

Neonstraat 3F | Rijssen

Vraagprijs € 199.500 K.K.

Dit prachtige kantoor met opslagruimte en parkeerplaatsen wordt te koop aangeboden door Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij. Het object is gelegen op een ideale locatie op industrieterrein de Plaagslagen. Het verzamelpand is gebouwd in 2006 en keurig afgewerkt. De staat van onderhoud is uitstekend. De kantoorruimtes worden verwarmd door een cv-ketel met radiatoren. Voor de zomerdagen is er in de kantoren airco aanwezig. De aangrenzende opslagruimte is inpandig toegankelijk en via de overheaddeur. De kantoren zijn voorzien van vloerbedekking.

- Kantoorruimte bedraagt ca. 130 m².
- Opslagruimte op de begane grond ca. 51 m² (waarvan ca. 36 m² met een vrije hoogte van ca. 5 meter).
- 3 eigen parkeerplaatsen.
- Tekening te downloaden op de website van Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij.
- Genoemde vierkante meters zijn bij benadering vastgesteld. De ruimtes zijn niet exact ingemeten.
- De koopsom wordt belast met btw.

Indeling
De entree bevindt zich aan de zijkant van het pand. Hier bevindt zich ook de toiletgelegenheid, trapopgang naar de verdieping, kantoorruimte, berg- en opslagruimte. De opslagruimte beslaat ca. 50,5 m². De eerste verdieping is voorzien van een kantoorruimte en een kantine. De kantine is voorzien van een luxe inbouwkeuken met diverse apparatuur.

Aanvaarding
Op korte termijn mogelijk.

Informatie
Interessant voor u? Neemt u dan gerust contact op met Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij. Een vrijblijvende bezichtiging plannen we graag. (0548) 544333 of makelaardij@otten-flim.nl

Bezichtig Neonstraat 3F

Wilt u Neonstraat bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen