Advies? 0548 - 544 333

Nijverdalseweg 141 | Rijssen

€ 75.000 P.J.

Nijverdalseweg 141 | Rijssen

€ 75.000 P.J.

Aan belangrijke toegangsweg van Rijssen staat dit representatieve bedrijfsgebouw, bestaande uit hoogwaardige kantoren (ca. 400 m2) en mooie productiehal (ca. 717 m2). Het gebouw is gerealiseerd in 1999 op een perceel van 2317 m2. Rondom zijn momenteel 14 parkeerplaatsen aangelegd en dat aantal is eenvoudig flink uit te breiden. De gevels zijn recent rondom gereinigd en het geheel verharde buitenterrein is schoon. Het gebouw is goed geïsoleerd en voorzien van (grotendeels getinte) dubbele beglazing. De gevels lenen zich prima voor herkenbare signing, mede gezien de opvallende zichtlocatie. Met de huisvesting in dit gebouw geeft u een keurig visitekaartje af voor uw bedrijf!

Kenmerken
• Kantoorruimtes begane grond 196 m2 bvo
• Kantoorruimtes verdieping 205 m2 bvo
• Productiehal 717 m2 bvo
• Afsluitbare buitenopslag 45 m2 bvo

Kantoren
De kantoorruimtes zijn absoluut hoogwaardig en nagenoeg klaar voor gebruik. Het geheel is schoon en fris. In geval van reguliere verhuur voor 5+5 jaar kan de indeling van de ruimtes naar wens worden aangepast door de huurder. Deze indeling bestaat momenteel op de begane grond uit een entree, ruime kantine, wasruimte met lockers en douchegelegenheid, keurige toiletgroep, 2 grote kantoorruimtes (waarvan 1 ruimte een eigen entree biedt en een tegelvloer vanwege het voormalige gebruik als showroom). Via een wenteltrap bereikt u de verdieping. Daar leidt een ruime gang naar een 4-tal grote kantoren. Deze zijn dermate ruim bemeten, dat een onderverdeling eenvoudig gerealiseerd kan worden. Eén van de kantoren is gebruikt als les- cq. presentatieruimte. Daar vindt u ook de keurige keuken met inbouwkeuken en verkrijgt u toegang tot het balkon (rookgelegenheid). Op de verdieping is eveneens voorzien in een toiletgroep en garderobe. Via de gang leidt een tussendeur naar een entresolvloer in de productiehal. Kabelgoten in de kantoren voorzien in data- en telefoonaansluitingen. Ook is in een aparte ruimte een patchkast ingericht. Er is deels vloerverwarming aanwezig. De ruimtes worden verder verwarmd met radiatoren. Aangezien verlichting, systeemplafond, wandbekleding en vloerbedekking in het algemeen keurig zijn te noemen, zijn beide kantoorlagen gebruiksklaar.

Productiehal
Vanwege de degelijke uitvoering is zware vloerbelasting in de productiehal mogelijk. De betonvloer is vezelversterkt en vloeistofdicht. In zaken als een 3,2 tons bovenloopkraan, persluchtleidingen met compressor, krachtstroomaansluitingen (63 amp afgezekerd), overheaddeur (vrije hoogte 4,5 mtr) etc. wordt voorzien. Een uniek ventilatiesysteem maakt nachtkoeling mogelijk. De ruimte wordt verwarmd middels gasgestookte stralingspanelen aan het plafond. Zaken als brandblussers en alarminstallatie zijn aanwezig. De ruimte is na ontruiming reeds geheel voor u gereinigd en daarmee klaar voor gebruik.

Contractueel
• De jaarhuurprijs € 75.000,- te vermeerderen met BTW (belaste verhuur).
• Looptijd 5+5 jaar
• Huurovereenkomst Standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015
• Opzegtermijn 12 maanden
• Huurprijsaanpassing Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)
• Betalingen Huur, btw en betaling voor levering van zaken en diensten (nader te bepalen) per maand vooruit
• Zekerheidsstelling Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur
• Aanvaarding In overleg

Bestemming
Het geheel heeft als basisbestemming "Bedrijventerrein". De functie-aanduiding van de locatie betreft bedrijven tot en met categorie 4.2. Voor nadere informatie dient u het vigerende bestemmingsplan te raadplegen. Indien gewenst kan de makelaar u in contact brengen met gemeente Rijssen-Holten.

Bezichtig Nijverdalseweg 141

Wilt u Nijverdalseweg bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen