Advies? 0548 - 544 333

Plaagslagen 5 | Rijssen

€ 4.944 P.J.

Plaagslagen 5 | Rijssen

€ 4.944 P.J.

Aan Plaagslagen 5 te Rijssen staat dit fantastische pand. De deelverhuur is vergevorderd. Er is nog slechts 1 kantoorruimte voor kortlopende verhuur (1 jaar) beschikbaar.

- Laatste kantoor!
- Vaste huurprijs € 412,- per maand, te vermeerderen met btw
- Meubilair in overleg beschikbaar
- Gezamenlijke toiletten, garderobe en pantry
- Energieverbruik is bij de huur inbegrepen.
- Dataverbruik inbegrepen tegen vaste vergoeding van € 27,- per maand
- Schoonmaakbijdrage voor algemene, gemeenschappelijke ruimtes € 45,- per maand

Als huurder betreedt u het pand via de centrale, gemeenschappelijke entree. De overige, op de begane grond gelegen ruimtes (diverse kantoren en de achterliggende productiehal) zijn volop in gebruik, maar deze zijn echter keurig gescheiden van de kantoorruimte(s) die te huur wordt/werden aangeboden worden. Ondanks de flinke bedrijvigheid in de productiehal geldt de entree dus als een rustige ruimte. Databekabeling etc. is keurig aangelegd. Deze laatste kamer is afsluitbaar.

Omvang en maatvoering
Op de website van Otten & Flim treft u een verhuurplattegrond aan. Bovengenoemde maatvoering is ontleend aan een kopie van een (bouw)tekening. Genoemde maatvoering is bruto en meest buitenwerks gemeten.

Bereikbaarheid
De Plaagslagen is een belangrijke verkeersader tussen het gelijknamige industrieterrein en de doorgaande wegen richting omliggende plaatsen en snelweg A1. Het pand is gelegen op een zichtlocatie. De omliggende infrastructuur is keurig. Parkeren is geen enkel probleem.

Beschikbaarheid en bijzonderheden
De huur kan per direct ingaan. De ruimte wordt aangeboden inclusief stoffering. De huurprijs is inclusief levering van energie, dus u betaalt geen extra stookkosten.

Contractueel
Voor de schriftelijke vastlegging van afspraken wordt het Standaard ROZ-model gehanteerd. Er is sprake van een met btw belaste verhuur, maandelijks vooruit te betalen. Huurder zal verplicht worden een bankgarantie te stellen, of waarborgsom te storten ter grootte van 3 maandtermijnen.

Informatie
Wellicht ontvangt u uw relaties binnenkort in dit representatieve gebouw. Neem gerust contact op met Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij. Een vrijblijvende bezichtiging plannen we graag. Contact: (0548) 544 333 of makelaardij@otten-flim.nl

Bezichtig Plaagslagen 5

Wilt u Plaagslagen bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen