Advies? 0548 - 544 333

Stationsdwarsweg 7 | Rijssen

Prijs op aanvraag

Stationsdwarsweg 7 | Rijssen

Prijs op aanvraag

Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij presenteert met trots diverse commerciële ruimtes in De Spoorburght aan het stationsplein van Rijssen. Op zoek naar hoogwaardige kantoorruimte op een goed te bereiken, fantastische zichtlocatie? De benedenverdieping bestaat uit publiekelijk toegankelijke kantoren en daghoreca. Op de eerste verdieping is nog ruim 530 m² beschikbaar als kantoorruimte. De verdiepingen bestaan verder uit luxe koopappartementen.

De entree is gelegen aan het stationsplein. In de ruimtelijke entree met vide en balustrade treft u de trapopgang en de liftinstallatie. De indeling van een deel van de eerste verdieping is nader te bepalen. De ruimte /ruimtes worden casco opgeleverd. Op de website van Otten & Flim treft u gedetailleerde downloads, welke een goede indruk geven van de indeling en de mogelijkheden.

De Spoorburght. Een absolute blikvanger aan het stationsplein en een aanwinst voor Rijssen. De locatie is herontwikkeld door Ter Steege Vastgoed. Door uw bedrijf op deze locatie te huisvesten geeft u een prachtig visitekaartje af. Temeer, omdat de omliggende infrastructuur op dit moment herzien wordt. De stationsplein zal opnieuw ingericht worden en op termijn zal aan de andere zijde (dus in een naburig pand) een nieuwe Albert Heijn supermarkt gerealiseerd worden.

Bezichtig Stationsdwarsweg 7

Wilt u Stationsdwarsweg bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen